Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos házaspár meddig él szexuális életet?
Figyelt kérdés
Például tegyük fel 25 évesen összeházasodtak, és azóta is átlagosan élnek 2 olyan gyerekkel akik már nem élnek velük. Ők még meddig szexelnek és milyen gyakorisággal?2011. júl. 24. 14:33
1/6 anonim 

válasza:

Ez engem is érdekel 20/F. Gondolom amíg kívánják egymást. Csak ugye azt nehéz elmondani kicsit, ha már nem.
2/6 anonim 

válasza:

Amíg a férfi testileg képes rá.
A gyakoriság változó, amennyire mindketten akarják.
3/6 anonim 

válasza:

Hát ha már nem kívánják egymást akkor egyre ritkábbak lesznek az együttlétek és végül leszoknak róla
4/6 anonim 

válasza:

Hát nekem egy barátnőm mesélte,hogy a vonaton egy idős házaspár (hatvan,hetven körüliek!) arról beszélnek,hogy "neked jó volt a tegnap este?" . Meg ilyenek.
5/6 anonim 

válasza:

Amikor pici voltam, én is csókolommal köszöntem a 2x éveseknek:DDD
Mindegy, ennek nem volt sok értelme..
De ha játékos a pár, lehet hülyéskednek ilyennel, hogy nézzék mit gondol a nép. Ha meg jól esett nekik, akkor egészségükre:D
6/6 anonim 

válasza:

Én tudok olyan 50 év körüli házastársról, akik hetente még kb. 2x együtt vannak. Szerintem egy jó házasságban nem szűnik meg, hogy kívánnák a szexet. Csak maximum nem csinálják olyan gyakran mint előtte.
De ehhez az kell, hogy ne utálja meg az asszony a szexuális együttlétet, mert sajna egy idő után eltűnik a romantika a szexből és szerintem ez a női léleknél a leginkább libidó romboló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!