Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen összefüggéseket ismertek a női nemi szerv formája, színe, mérete, stb. és a test egyéb, látható része között?

Felejtsük már el ezeket, az emberi test nem úgy nő, hogy "hmm, az ujja ennyi, akkor itt még növök három centit".
NINCS ÖSSZEFÜGGÉS az adott méretek között. Nincs, kész, ennyi :D

A lábfej-méret és a szűkösség összefüggése.
Akkor passzol leginkább férfi és nő, ha a férfinak 42-43-as a lába, a nőnek pedig 37-38. Úgy hírlik, ilyenkor felel meg leginkább a pénisz vastagsága a hüvely szűkösségével.

Igazából az olyan emberek véleményére lettem volna kíváncsi, akik tudnak a kérdésre válaszolni, nem az olyanokéra, akik nem tudnak. Azt nem mondtam, hogy most milliméterre talál, viszont az tény, hogy az emberi testen vannak testrészek, amik arányosak más testrészekkel, vagy van összefüggés közöttük. Az orr és a pénisz mérete közötti összefüggést meg nagyon sok lány alátámasztja (természetesen biztos van kivétel is).
Egy punci-egyéb összefüggés, még amit hallottam, nem a száj, hanem a száj fölötti és az orr alatti résznek a formája (a hitlerbajusz helye..) :) Mit szóltok?
Amúgy nem kell halálkomolyan venni a kérdést és belebetegedni. Csak kiváncsi lennék az észrevételeitekre, és inkább azoknak az észrevételeire, akik tényleg megfigyeltek már ilyesmi összefüggéseket, és nem azoknak, akik nem.

Tehát csak azok véleményére vagy kíváncsi, akik alátámasztják azt, amit gondolsz...
Gratula! Ennek aztán rohadt sok értelme. :)
Abba bele sem gondoltál, hogy talán azért mondunk ellent, mert BAROMSÁG? Jah, bocs, gondolkodni csak úgy lehet, ahogy te elvárod :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!