Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk! Hogyan tehetnénk izgalmasabbá a szexet? Tippeket várok. :D
2 éve vagyunk együtt a barátommal. Nagyon jól megvagyunk minden téren, így az ágyban is. Arra gondoltam azonban, hogy nem ártana pár jó tipp, amivel még izgalmasabbá tehetnénk a szexet. Próbáltunk már szerepjátékokat, különféle pózokat, de biztos vannak köztetek olyanok, akiknek vannak remek ötletei, sőt, már ki is próbálták. ;) Előre is nagyon köszönöm a tanácsaitokat!!
23/L
szerintem is csináljátok olyan helyen ahol eddig még nem!
mi a barátommal csináltuk: próbafülke,elhagyatott ház, szántóföld,tópart... sorolhatnám :)
Szia!
Mi is 2évesek vagyunk, és mi is nemrég újítottunk be. Mi is nagyon jóban vagyunk minden téren :)
Mi bekötöttük egymás szemét, aztán sztriptizeltem(bár ettől nagyon féltem,de sikerült).:)
Aztán pedig már beválallósabb lettem.
Nekem egy tippem van, de az elég összetett ahhoz, hogy mindketten megtaláljátok benne a számításaitokat: bdsm
Igensok válfaja van, dominancia, alárendeltség, kisebb testi fájdalom okozása, szenvedése, kötözés, miegymás...
nézzetek utána, esetleg nézzetek ilyen témájú filmeket, és elemezzétek ki együtt, hogy kinek mi tetszik belőle.
Már azzal is izgalmasabb lehet, ha odafigyelsz az orgazmus közeledésére és megtanulod elhúzni, illetve játszol a hüvelyizmoddal. Ez a játék is igen összetett és sokáig tart úgy megtanulni, hogy a broki ne csak érezze az összehúzódást, hanem élvezze is.
Szerintem semmi szükség sincs a direkt izgalmassá-tételre addig, amíg nem tudsz játszani az orgazmusaitokkal.
Olvass utána: ESZO masszázs (elnyújtott szexuális orgazmus). Nekem megvan pdf, ha akarod elküldöm.
Ez az isteni játék!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!