Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy elég kemény a farkam a behatoláshoz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 12:10
2/8 anonim válasza:
ha ráütsz egy kővel, akkor a kő törik szét, és nem a farkad, akkor már elég kemény.
3/8 anonim válasza:
Ha nem tudod félbehajtani akkor elég kemény... Ez most nem vicc Figyu: Ha megfogod a felénél az egyik kezeddel és elkezd a másikkal félbehajtani, és nem engedi, akkor jó lesz a behatoláshoz is... Ha nem akkor amikor be akarod rakni, akkor is úgy fog félbehajlani mint a kezedben, hiszen ott is nyomást kap, előről hátulról... Ha nem hajlik félbe akkor jó :)
4/8 Matee96 válasza:
ehez kommentet se lehet írni xdDDDD
5/8 anonim válasza:
Ráütsz egy kalapáccsal és nem horpad be akkor már jó:D
6/8 A kérdező kommentje:
a kérdést azért tettem fel, mert van olyan hogy feláll de a közösüléshez már nem elég kemény. ezt honnan lehet tudni?
2011. júl. 24. 12:55
7/8 anonim válasza:
Ha a falba tudod karcolni vele a monogrammod, akk már elég kemény.
Viccet félretéve én nehezen tom elképzelni hogy pont mondjuk behatolás előtt veszítene merevségéből. Ha meg mégis, akk nagyon rá vagy parázva a dologra és azért.
8/8 anonim válasza:
Mi is jártunk már úgy a párommal, hogy még nemvolt teljesen felállva, mert annyira akartuk, hogy nem sokáig izgattuk egymást előtte, de attól odatette ahová be kell tenni, és hidd el, egyből érezni fogod, hogy bemegy :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!