Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mennyire zavar ha lent van egy kis szőr?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 11:29
2/14 A kérdező kommentje:
férfiasságnál
2011. júl. 24. 11:35
3/14 anonim 

válasza:

Engem az "zavar", ha nincs.
Az nem férfias.
4/14 anonim 

válasza:

A barátom 2-3 hetente leszedi, a köztes időben meg szőrös. És bőven nem érdekel h milyen, aranyos ha csupasz, de akkor is jó, ha szőrös. Csak ne kerüljön a számba!
5/14 anonim 

válasza:

Semennyire, az számomra a férfias, mert a csupasz olyan, mintha még kisfiú lenne. 29N
6/14 anonim 

válasza:

Bírom ezeket a sablon szövegeket...
"A csupasz olyan mint ha kisfiús lenne"
És ha a srác nem akar egy csubakka lenni? Én is borotválom, sőt még a hónaljamat is. És még senki nem mondta, hogy kisfiús lennék. Van aki az igényesség miatt borotválja. Szerintem ezt mindenki magadöntse el, de amúgy ha valaki emiatt hagy ott valakit akkor az az ember igen ostoba.
7/14 Matee96 válasza:
hát figyelj:D amíg fent nincs munkásbajuszod addig tök mind1 xDDDDD
8/14 anonim 

válasza:

Az nem sablon, ez a saját egyéni véleményem, de éppen ezért ezt a barátommal is meg tudtam beszélni, hogy ne csupaszítsa le. Egy párkapcsolatban mindenről lehet beszélni és nem az általánosság a lényeg, hogy a "trendhez" tartozz, hanem, hogy azt zavarja-e, aki a párod. 29N
10/14 anonim 

válasza:

Utolsón nagyot röhögtem :D
Az én páromat zavarja, meg kéne tudnom miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!