Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan fiatal srácot aki kipróbálná?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni, hogy egymás farkát verjük ki. :) Budapesti vékony srác vok.2011. júl. 24. 10:03
2/15 anonim válasza:
ITT BIZTOS HOGY NEM!
Kinky Kylie
4/15 anonim válasza:
10:11 LOL, a gyikhu tele van biszexekkel.
5/15 anonim válasza:
NEM VAGYOK BENNE BIZTOS HOGY CSAK SZIMPLÁN BISZEXEK...HANEM INKÁBB KÉTES NEMI IDENTITÁSÚ EMBEREK EZEK!
Kinky Kylie
8/15 anonim válasza:
Buliban, ha ittatok egy kicsit, mindenki sokkal közvetlenebb és esetleg elmondhat olyan dolgokat, amik arra utalnak, hogy benne lenne ilyen dolgokban. Figyelj, és ha ilyet hallasz, kérdezd meg, hogy benne lenne-e.
Amúgy hány éves vagy?
9/15 anonim válasza:
Nem számít hogy hány éves vagy... Ha 13 ha 20 akkor is figyu: ez meleg dolog... Ilyet csak a melegek tesznek. A melegek mellett pedig nem jó ülni a buszon, pláne nyáron amikor amúgyis 40 fok van... Ne csinálld... Inkább keress egy csajt :)És hogy ne legyen off: Sehol máshol, csak egy melegklúbban... Tudod ahová a b"zik járnak szórakozni és inni... ha oda bemered tenni a lábad, tuti találsz többet is .
10/15 anonim válasza:
11.44, nagyon el vagy te tájolva. Fogalmad sincs, hány általában hetero srác is kapna az alkalmon, ha lenne erre lehetősége. Csak úgy kíváncsiságból. Nekem olyan ismerősöm is van, akinek kizárólag csajai voltak (és azóta is azok vannak) és megkérdezte, benne lennék-e, ha leszopnánk egymást:) Ő tudta rólam, hogy meleg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!