Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy a barátnőm lefekszik velem de nem engedi hogy a puncijához nyúljak vagy megújazzam akkor amikor nem fekszünk le?

Figyelt kérdés
Mi lehet ennek az oka? Ő 15 én 16 éves vagyok!
2009. ápr. 4. 20:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tuti hogy az van hogy nincs ö lelkileg erre felkészülve! Én is 15 voltam mikor lefeküdtem az akkori barátommal,és hát jól tudtam játszani hogy élvezem,pedig rohadtul nem,mégis eggyütt voltunk másfél évig. Beszéljetek róla szerintem. Ja,vagy az is lehet,hogy azért nem engedi,mert azt hiszi hogy szeretkezni akarsz vele és azért akarsz ott matatni,de neki nincs kedve hozzá. =)
2009. ápr. 5. 15:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!