Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Első orgazmus után mennyi időt kell várnotok, hogy újra "üzemképessé" váljon a szerszámotok?
én simán képes vagyok a multiorgzamusra, szal akár fél percen belül is tudok második orgazmust produkálni
ha meg nem, akkor 10 perc - fél óra
Attól függ, a csaj mennyit hajlandó megtenni azért, hogy újra felálljon. Ha szeretne még egy menetet, akkor dolgozzon meg érte! :P
Amúgy stopperrel még nem mértem, de ha a száját használja hozzá, akkor általában nem kell sok idő. ;)
25/F
Nemtudom.. Nekem megy 2 menet egymás után is... A másodiknál az orgazmus elérése nehezebb, de ez nembaj, mert a lánynak így 2 sokszor 3 orgazmusa is lesz, amíg én elérem az enyémet... :D Gyors óvszercsere azt megy tovább... De ez nagyon egyed, és partnerfüggő... Nekem pl. volt olyan barátnőm, ahol nemment egymás után kétszer... A jelenleginél 3szor is menne :D :D
16/F
Fél nap... :)
Viszont nálam a szex az átlagosan 1.5-2 óra... :)
38F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!