Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Már nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Már nagyon kívánom.

Figyelt kérdés
a petting már megy rendesen, én is és ő is nagyon élvezzük,de ahogy arra kerül a sor h szexeljünk, (általában én szólok h készen állok rá) lelankad neki.:S azt mondja izgul. én már mindent mondtam, h nem fáj majd, nagyon szeretem stb és már nagyon nagyon kívánom és nem értem mit csináljak.
2011. júl. 24. 00:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Küldj egy piros pacsit!
2011. júl. 24. 00:56
 2/12 anonim válasza:
Hasonló cipőben járunk... Már sikerült lefeküdnünk 1-2x, de a probléma még mindig nem oldódott meg. Még mindig izgul, mert én eleve nem voltam szűz, ő meg igen és fél, hogy alulteljesít :SS
2011. júl. 24. 00:57
 3/12 anonim ***** válasza:
ordíts vele
2011. júl. 24. 01:16
 4/12 anonim válasza:
mi is így voltunk.. ő attol félt hogy hteherbe esek "gumival" ha neki is ijen gondok vannak nyugtasd!!"még jobban"
2011. júl. 24. 02:23
 5/12 A kérdező kommentje:
na igen, attól nagyon fél h terhes leszek, de nem gondoltam volna h mikor erre kerül a sor ilyenek eszébe jutnak...:D
2011. júl. 24. 11:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen segíts neki ellazulni kicsit... Ha igazán lazák vagytok már, akkor csak úgy zsupsz, minden probléma nélkül fog történni a dolog... Ha szavakkal nemsikerülne, esetleg elviheted bulizni egyet, ott táncolsz vele egy jót, itatsz vele egy kis alkoholt( nem sokat ) hátha az majd segít és amint hazaértek csak hagyjátok hogy történjenek a dolgok :D Remélem segítettem :)
2011. júl. 24. 11:57
 7/12 anonim ***** válasza:

bassz*s nekem pont ez volt nem régen,de még mindig nem jöttem rá miért :/(én vagyok a fiú)

én még szűz vagyok,szóval az lett volna az első alkalom,bár nem jártam a csajjal,ami lehet kicsit elítélendő,de megvolt rá a jó okom

na mind1,szóval nekem sem állt fel és nem jöttem rá miért,remélem lesz majd itt egy olyan válasz ami talán megválaszolja majd a kérdésem

2011. júl. 26. 18:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Hááh, nekem is volt ilyesfajta problémám, és nem értettem...

Aztán gondolkodtam, és a kezemmel rásegítettem, hogy álljon már fel(ráhúztam párat XD), barátnőm nézett hogy mivan...de hát csak így jött össze a dolog...XD

2011. júl. 26. 18:35
 9/12 Teszto válasza:
minden ember igy van kodolva. ha félsz ,veszélyben vagy értelemszerűen nem fogsz tudni közösülni. ez még régről ered amikor nem volt tanácsot olyan helyen egymásnak esni ahol mondjuk egy farkas falka vadaszgatot. hülye a pelda de remelem erthető. a lényeg hogy csak akkor fog működni illetve akkor lesz jo, ha full nyugodt mind2 fél.
2011. júl. 26. 18:36
 10/12 A kérdező kommentje:
de neki igazából végig áll, csak amikor szólok, és húzná fel a gumit, akkor lankad le.:/ nem a gumival van baj, mert mondta, h már próbálta maszturbálásnál és szűz még ő is am.
2011. júl. 26. 18:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!