Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van merevedésem már csak egy kósza gondolattól?
Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok, és eléggé bosszantó hogy bármire gondolok a pettingel, vagy a szexel kapcsolatban és egyből merevedésem van. A párom tökéletesen kielégít és mégis... Nem tudom mi az oka... :/ esetleg tipp? normális komikat ha lehet :))2011. júl. 24. 00:11
2/12 anonim válasza:
majd kinövöd...ez a korral jár, valaki jobban megszívja van aki kevésbé...gondolom néha vannak kellemetlen szituációk ezért zavar
3/12 A kérdező kommentje:
Mert gáz hogy akárhol vagyunk, akármit csinálunk és hirtelen felizgulok akkor eléggé kínos hogy álló pénisszel kell sétálgatnom meg ezek :/
2011. júl. 24. 00:14
4/12 anonim válasza:
Ezek szerint mégse olyan tökéletesen ahogy te írtad...
5/12 anonim válasza:
De mivel válaszoltam neked,kérlek adj egy piros igen jól írtam és jól olvastad egy piros pacsit!
6/12 A kérdező kommentje:
de tökéletes de nem kell 3perc és már megint úgy áll mintha viagrán élnék :/
2011. júl. 24. 00:16
7/12 anonim válasza:
A probléma valóban a korodhoz köthető. Igazából nincs benne semmi rendellenes, idővel majd elmúlik. Amit tehetsz ellene, az leginkább az, hogy ha ilyen gondolatokon kapod magad megpróbálod azokat másfelé terelgetni. Esetleg segíthet egy feszesebb anyagú alsónemű, hogy ne legyen annyira feltűnő, ha baki van.
8/12 anonim válasza:
Örülj neki.
Sajnos sok férfinak épp az ellenkező a problémája,hogy szex közben hamar lekókad.
Tényleg próbáld meg élvezni a dolgot és hancúrozzatok többet.
22N
9/12 anonim válasza:
Velem is gyakran szokott ilyen történni. Én úgy oldom meg, hogy valami aszexuális dologra gondolok, pl kapcsolási rajzok, fejszámolás, ahogy a húgon eszik, osztályfőnököm, politikai hírek stb... Ezektől eléggé leeresztek
10/12 Hun Dávid válasza:
Mert egy rohadt perverz állat vagy, azért! XD
Nem-nem, nyugi hülyülök... Teljesen normális. Nem kell aggódni, inkább örülj ameddig egyáltalán feláll! =D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!