Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány hónap/hét/nap után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány hónap/hét/nap után várható el, hogy odaadják magukat?

Figyelt kérdés
Szóval mennyi idő után várható el egy párkapcsolatban az, hogy a csaj odaadja magát? Ez gondolom függ a csaj és a pali korától, és attól, hogy a csaj volt-e már előtte vkivel... Ezért így megtudnátok mondani, hogy szerintetek mondjuk egy 16 éves szűz lány vagy egy 18 éves már nemszűz lány hány hónap/hét/nap járás után normális vagy elvárható, hogy odaadja magát?
2011. júl. 23. 23:48
 1/10 anonim ***** válasza:
az attól függ hogy mennyire mély a kapcsolata a barátjával, vagy mennyire érett a dologra. én 17 éves lány vagyok, volt már 5 meg 6 hónapos kapcsolatom is, de még nem feküdtem le senkivel. egy lány érzi ha ő az a fiú, akivel együtt akar lenni. persze csak ha nem menőzésből csinálná.
2011. júl. 23. 23:50
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Adásvételi legyen róla amit közjegyző hitelesít, meg ugye 18 év alatt a szülő is bekavarhat. Nehogy visszakérjék tőled, mert a csaj magát adta neked az ő tudtuk nélkül.
2011. júl. 23. 23:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Én 17f vagyok és a barátnőm 16 éves.

2 hónapja vagyunk együtt de fél és még azt sem akarja h együtt aludjunk pedig nem másznék rá !

Ja és függ a lány felfogásától.

Ha pl versenyezni akar a többiekkel h ki veszíti el előbb akkor már olyan 14.15 éves korban max 1 hetet kell várni

Renden lányoknál mint ami nekem is van sztem minimum fél év de ha szereted akkor ki kell várni.

De ha nem szűz már akkor is változó.

Ez mind mind lány függő mert van aki visszfogottabb,szerelmes és nem érdekli a sex és van aki csak meg akarja b@szatni magát.

Szal ilyet h szűz lánynál 4 hónap nem szűznél 1 hónap felesleges mondani mert a lánytól függ !

2011. júl. 23. 23:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Másfél hónap.
2011. júl. 23. 23:54
 5/10 anonim ***** válasza:
11%

23:53 vagyok.

Szilvásbuktát mert azt szeretem :D

csak h menjen vmi aztadomra :D

2011. júl. 23. 23:55
 6/10 A kérdező kommentje:
És mondjuk már egy ilyen fél év után csak várható valami, egy normál esetben, nem? Még ha nem is pont az....
2011. júl. 24. 00:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Hmm szeretem a szilvásbuktát:D

De azok hamar odaadják magukat:)(szerencsére)

2011. júl. 24. 00:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Én első kapcsolatomban, ahol megtörtént a dolog másfél hónap után történt meg a dolog...

A mostaninál meg alakult, ahogy alakult... :D

2011. júl. 24. 00:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Mmm én is szeretem a szilvásbuktát nekem is csináljon az aki csinál:D:D:D A viccet félretéve, és a kérdésedre válaszolva én ha jól emlékszem 3 hónap után adtam oda magam úgy h még szűz voltam.Én többet akartam volna várni,csak már naon kívánt engem és én is őt és nem igen tudtunk várni.Meg bizonyított is nekem h nem csak a szexre kellek neki:)Azóta is együtt vagyunk:)
2011. júl. 24. 00:35
 10/10 anonim ***** válasza:
ha az első harminc percben nincs meg, kár áldozni a drága időnől többet rá. Lesz más.
2011. júl. 24. 00:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!