Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexuális élmény?
Figyelt kérdés
Minden részlettel. :D2011. júl. 23. 23:04
2/14 anonim válasza:
7 évesen láttam hogy két kutya egymáson van :P
3/14 anonim válasza:
A barátom már rég nem volt szűz, sokáig bírta a szexet ..... kicsit véreztem és kicsit fájt is, de ami a legrosszabb volt , hogy szinte az ájulásig hajtott ..... Emlékezetes este volt :S a köc*ög !
4/14 anonim válasza:
23:15 Az emlékezetes estét jó vagy rossz értelemben említed? ;)
5/14 anonim válasza:
Megb.sztak matekból!!!! de sztem ezt nem kell részletezni!!!XD
6/14 anonim válasza:
23:15 vagyok
rossz értelemben ( akkor nem az volt a vágyam )
7/14 anonim válasza:
23:21 Aha. Hány éves vagy amúgy?
9/14 anonim válasza:
aha :) és mikor veszítetted el a szüzességed?
szted ha van egy csaj aki 17 de még szűz és nem volt igazi párkapcsolata.nagyon jóba vagyunk pár hete járunk. mikor lenne érdemes nála próbálkozni?
10/14 anonim válasza:
Látni fogod rajta, amikor ő kész rá, vagy jelezni fogja. De ha nem jössz rá azonnal vagy te szeretnél kezdeményezni, minimum 1 hónapot várj még. ( nincs ez időhöz kötve, nem tudom a barátnőd hogy érez ezzel kapcsolatban .... én így érzem , de nem velem jársz :D )
És mielőtt beadja a derekát, nyugodtan felfedezhetitek egymás testét, hogy ne akkor lásd őt először meztelenül, tudd rendesen felizgatni, és tudj mit kezdeni vele :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!