Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen korba normális / elfogadható a szex két barát között csak az élvezet kedvéért?
ha már egyikük sem szűz.
15-16 ~
17-18 ~
19-20 ~
20-25 ~
stb.
Hát, ha 15 évesen már eleve nem szűz valaki, ott már bajok vannak, de midegy.
Én amúgy 18 évesen feküdtem le baráttal, igaz, ez egyben a szüzességem elvesztése is volt. (ő amúgy ezt nem tudta.) Abszolút baráti volt a kapcsolat, semmi többet soha nem is akartam tőle, csak úgy jött.
Amúgy még kétszer volt ilyen baráti légyottom. Szerelemből még csak a mostani párommal szeretkeztem.
"Én amúgy 18 évesen feküdtem le baráttal, igaz, ez egyben a szüzességem elvesztése is volt."
Ne mondd, hogy nem vette észre, mert rögvest földhöz b@szom magam:D
22:05, pedig képzeld, így volt.
És egyáltalán nem bánom, mert baráti szex volt és így nem volt csalódás egy esetleges szakítás miatt. Ugyanúgy jóban vagyunk a mai napig, mint azelőtt. Semmit sem változtatott ez a dolog. Lazán kell venni és kész. Még mindig jobb, mint a diszkó mögött egy vadidegennel, mint ahogyan azt sokan megjátszák.
ma 22:09!
Akkor csak nem említette meg. Ezt nem lehet nem észrevenni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!