Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól nyalni?
http://www.youtube.com/watch?v=tG8gd24Ztk0
Pina pina punci, vagina és nunci,
Megtanítunk gyorsan, hogyan is kell nyalni.
Jobbra is, balra is körbe kell haladnod,
és ha nem kapsz levegőt, abba kell majd hagynod
Jobbra is balra is körbe kell haladnod,
és ha nem kapsz levegőt, abba kell majd hagynod.
xĐĐĐĐĐĐ najo...bocsi xĐĐĐ
egy totál ugyan ilyen kérdést tettek fel tegnap :)
először simogatással kezded, majd fentről lefele haladva végigcsókolgatod a testét, majd ha leértél ár csókot elnyomsz a combjai belső oldalán majd a nagyajkak melett a nyelveddel végigsimogatod, közbe forró lehelettel fokozod a vágyát...majd elindulhatsz a szemérem domb felé a csókolgatással, majd lejjebb mehetsz a csiklóhoz...de először ne törj rá, hanem körözz a nyelveddel, és erősen rányomhatod (nem kell félni nem fog fájni, minél jobba rányomod annál jobban élvezi) majd a csiklót is izgathatod, de csak ésszel mert egy idő után túlérzékeny lesza csikló és úgy már nehéz elvinni a csúcsra.
Ez egy nagyvonalakban leírt általános leírás. ÁLTALÁNOS tehát nem mindenki szereti ebbe a formába, legjobb, ha figyeled a barátnőd reakcióját...érdemes figyelni a vonaglását illetve a lélegzetét. csak figyelj rá, hogy mikor élvezi a legjobban :)
NAGYVONALAKBAN ennyi :) remélem tudtam valami útmutatást adni :)
Én pl. lassan jobban szeretem, mint gyorsan. Szerintem minden nő élvezi azt, ha "várakoztatják". Ne térj rögtön a lényegre, húzd fel minél jobban úgy, hogy csak a hasát és a combjait, esetleg a popsiját simogatod, csókolgatod. Persze mindezt szépen lassan. Aztán már mikor ott tart a lány, hogy azt látod rajta, hogy mindjárt a combjai közé tolja a fejed, akkor kezdd el az "igazi" orális szexet. Persze ezt is lassan először. Nem is tudom, hogy mondjam... Csináld úgy, mintha a száját csókolnád. Aztán néha be is gyorsíthatsz és FIGYELD A REAKCIÓIT! Remélem, tudtam segíteni! :) (Ha ügyes vagy, pár perc után visítani fog a gyönyörtől...)
21/N
Lány vagyok!
A legjobb ha nem durr bele módon kinyalod,azt kész,hanem ahogy előttem is írták...kezd el simogatni...stb. A nyalást nem lehet elrontani,csak ha nagyon erőszakos vagy,és esetleg neki is ez az első,akkor el fog szaladni.
Sok sikert!;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!