Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugnátok Selena Gomez-t?
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 20:56
4/43 anonim válasza:
Csaj vagyok de sztem k*rvajócsaj.:)
5/43 A kérdező kommentje:
Ja, nekem is egy csaj mutatta ;)
2011. júl. 23. 20:59
6/43 anonim válasza:
ÓÓÓ én azt a csajt úgy szétba.. khmmm úgy meghágnám mint az állat. A kis gömbölyű pofijával hmmm. Egyébként elvonatkoztatva attól hogy egy nulla a kis Justin barátnőjével együtt egyébként nagyon szép szerintem. Kis latina :D Bejövős. Egyébként a bieber úgysem dugja meg biztos vágyik már egy termetes szerszámra és egy orbitális dugásra :D
7/43 A kérdező kommentje:
A Bieber segítségével akar híresebb lenni, nehogy azt hidd, hogy téll járnak, mert marhára nem xd
2011. júl. 23. 21:06
9/43 A kérdező kommentje:
Ezt el is felejtettem, ehhez tessék viszonyítani: http://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg&feature=channel_v.. Bár amit láttam vágjátok kiről van szó. :P
2011. júl. 23. 21:13
10/43 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem zavarnám el magam mellől :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!