Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy pasi akivel csak szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi akivel csak szex van köztünk már voltunk együtt, de most az utóbbi szexnél nagyon hamar elment. Megkérdeztem hogy mi az oka aszt mondta hogy rég csinálta ez elég ok lehet?

Figyelt kérdés
Meg ahányszor együtt vagyunk semmi előjáték semmi nem is nyal ki csak beteszi meg ki veszi enyhi a szex nálunk de kívánom és ö is engem én alig érek hozzá de már ál neki ö engem fel sem izgat csak beteszi és kész mért van ez??Mi lehet az oka?Én vagyok a hibás? Normális válaszokat kérek
2011. júl. 23. 19:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy mi lehet a baj:(
2011. júl. 23. 19:34
 2/10 anonim ***** válasza:
a baj lányom hogy nem ettél zsiroskóbászt:D
2011. júl. 23. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát nagyon szegeny a lelkivilaga, az a baj.
2011. júl. 23. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
A probléma a következő: eddigi rövid életed minimális intelligánciával párosult.
2011. júl. 23. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
így megy ez bizonyos népeknél... :)
2011. júl. 23. 19:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Hmmmmmm sokat segítettek hogy jön ide a lelkivilág???
2011. júl. 23. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:

...Merthogy a szex "normalis" esetben 97% egyéb és csak 3% aktus, legalabbis en ugy csinalom.:)

A korai magomles az pedig azert van, mert ez egy szexualis zavar.

2011. júl. 23. 19:40
 8/10 anonim válasza:
Őnző, szóval beszéld meg vele...
2011. júl. 23. 19:41
 9/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Csak szex van köztetek, mit vársz tőle??? Ha a barátod lenne, akkor kinyalna. Szerintem amúgy ez ribancság, de nem ez volt a kérdés. Ha zavar ez téged, beszéld meg vele, de nem hiszem, hogy változni fog...
2011. júl. 23. 19:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Már ki nyalt csak mostanában nem nyal ki
2011. júl. 23. 20:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!