Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez nagyon ciki! Mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon ciki! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap este nálam aludt 4 barátnőm, és az egyikkel egy külön ágyon aludtam. Nem először történt már, hogy együtt aludtunk, de ilyen még nem volt : Az éjjszaka kellős közepén arra kelek, hogy a kezem rossz helyre tévedt a testén...:S Ő nem ébredt fel rá (tudtommal...) és másnap sem tette szóvá, de engem mégis zavar. Mit csináljak?

Normális válaszokat várok! Köszi!

2011. júl. 23. 19:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
attol függ hova tévedt :D
2011. júl. 23. 19:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
teee te kis csintalan
2011. júl. 23. 19:12
 3/17 A kérdező kommentje:

Naaa... a lába közé tévedt...:S

És mentségemre szolgáljon, hogy erotikus álmom volt :P

Na de komolyan, mit csináljak?

2011. júl. 23. 19:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel nem kell foglalkoznod! Ha nem említette meg nincs gond. Ha mégis észrevette volna, amíg te alszol, akkor sincs gond, mert látta, hogy alszol és nem direkt fogdosod.
2011. júl. 23. 19:17
 5/17 anonim válasza:
68%
kérdezd meg h ha megujjazod akkor hajlandó-e ő is megujjazni téged :P
2011. júl. 23. 19:17
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha nem teszi szóvá senki, akkor ne parázz, nem lesz belőle semmi.
2011. júl. 23. 19:18
 7/17 anonim válasza:
100%
Velem is volt már ien, még tavaly a barátnőm nálunk aludt és éjjel arra ébrettem, hogy a m*llemet fogdosta. Megijedtem, és arrébb raktam a kezét. Másnap megkérdeztem, hogy hogy aludt és mit álmodott és azt monta hogy a barátjával álmodott. Szóval nem akartam elmondani neki, hogy miközben te az álmodban a pasid f*tykösét nyalogattad, közben az én m*llemet fogdostad. Szóval szerintem ne parázz emiatt.:-))
2011. júl. 23. 19:30
 8/17 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Nem lesz belőle semmi, ha nem tette szóvá ne parázz rajta.
2011. júl. 23. 19:31
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha nem vette észre nem gáz.
2011. júl. 23. 19:46
 10/17 anonim ***** válasza:
poénkodd el azt cső :D
2011. júl. 23. 19:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!