Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Hogy tudnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez? Hogy tudnék változtatni ezen?

Figyelt kérdés
Tegnap este sor került a barátommal arra h lefekszünk. Még szűz vagyok és nagyon féltem, szó szerint reszkettem... Nem tudom miért, pedig mind ketten akartuk. A petting közben eléggé elbizonytalanodtam...Meg is mondtam neki h félek, ő azt felelte h nincs mitől... :S
2011. júl. 23. 19:01
 1/5 A kérdező kommentje:
16/L
2011. júl. 23. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia, ezen nem kell valtoztatni semmit, ez nem baj, inkabb hasznos; akkor szabad csak lefekudni, amikor mar erosebb a vagyad a felelmednel, es "belehalnal" abba, ha nem csinalhatnad. Nagyon is jo ez a felelem, azt mutatja, hogy még nincs itt az ideje, nem vagy Te Magad erett rá, vagy a kapcsolat nem bir Számodra olyan tartalommal, olyan intimitassal, amiben helye van a szuzesseged elvesztesenek.

(35 éves nő)

2011. júl. 23. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Igaza van, nincs mitől félned. :)

Idővel elmúlik, remélem, azóta megtörtént a dolog. Valószínűleg azért félsz tőle, mert új, és félsz, hogy nem teljesítesz megfelelően, elrontod, stb.

Ne félj, a barátod ha szeret, megértő lesz :)

2011. júl. 23. 19:06
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm. :)

2. válaszoló: nem történt meg, mert egy idő után már nem voltunk egyedül a házban és így hagytuk is.. :S

Igen, ezek a gondolatok is megfordultak már a fejemben.. :S

2011. júl. 23. 19:10
 5/5 KaTriinn ***** válasza:
Nem kell aggódnod. Ez azt jelenti, hogy nincs itt még az ideje. Ha eljön az idő akkor nem fogod ezt érezni. Ha a barátod szeret, akkor ezt megérti és nem sürget. Ha pedig az első egy két alkalommal kicsit "bénázol" az totál normális! Abba is belejössz majd idővel. Szóval csak nyugodtan és ne sürgesd a dolgot! Ha eljön az ideje érezni fogod! 18/L
2011. júl. 23. 20:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!