Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha az anális szextől sokkal jobban és pillanatok alatt elélvezek a vaginális szexhez képest? (18/L)
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 18:57
1/26 anonim válasza:
Igen, vannak akik nem szeretik, nem túl higiénikus, akár nagyobb bajod lehet...
2/26 A kérdező kommentje:
Nem, épp ellenkezőleg! Én az anális szexért megőrülök! Mindig úgy kérem a páromtól akinek már fáj a dákója emiatt :( de értem megteszi :P
2011. júl. 23. 19:01
3/26 anonim válasza:
Nem baj, ez van, csak a férfi fél az, akinek esetleg nem tetszhet a dolog a higiénia miatt.
4/26 anonim válasza:
Az még annyira nem ciki, de majd 30 évesen amikor már nem fog működni a záróizmod és mindig be fogsz fosni már nagyon ciki lesz.
5/26 A kérdező kommentje:
Nekem működik a záróizmom, sőt mióta anális szexet csinálom azóta erősödött a záróizmom, mert szex közbe szorítom össze.
2011. júl. 23. 19:04
6/26 anonim válasza:
ez hülyeség, a záróizom ennyi erővel az ürítéskor is rongálódik? -.-" És a melegek? Minden melegnek rossz a záróizma és ezért onnan lehet felismerni egy 30 év körüli meleget, hogy mindig egy nagy, büdös, barna folt van a gatyáján?
7/26 A kérdező kommentje:
19:06 ez jó volt :D
2011. júl. 23. 19:08
8/26 anonim válasza:
Áhhh.....én miért nem ilyen csajokat fogok ki?
9/26 anonim válasza:
Ürítéstől nem rongálodik-.-" Csináld nyugodtan majd megtudod mikor fosni fogszXD Ez tényleg nem kamu:D A tesóm is olyan csajt szedet egyszer fel, hogy hallottam a wc-n mekkorákat szarikXD Na meg itt is volt már olyan kérdező, hogy nem hitte el és ezért állandóan fosnia kellett. Volt orvosnál és elmondták neki, hogy mit és hogy történt. Tényleg nem fog működni a záróizmod nem vicc! Felölem csinálhatod éjjel nappal, ha ennyire naív vagy:) Te húzod majd a rövidebbet. A szarás másképp működik mint a seggbe b*szás!!!:)
10/26 A kérdező kommentje:
Mondom én a műpéniszt már 3 éve használom a popómba és hát elég nagy pénisz nagy medve óriás a neve egyébként gyárilag. Mégis semmi baja a záróizmomnak, sőt amikor bedugom magamnak, 2 másodpercenként erősítem a záróizmom azáltal, h összehúzom-kiengedem, összehúzom-kiengedem... és egyszerűen imádom! Közbe még meg is szopikálom a nagy medve óriást :P
2011. júl. 23. 19:23
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!