Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen egy csajjal csókolózni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy csajjal csókolózni?

Figyelt kérdés
"Mi van velem? Elég gáz?"ez én voltam és csak kíváncsiságból kérdezem..(???)
2011. júl. 23. 18:25
 1/7 DöfiDákó ***** válasza:
Nagyon fasza :):) Főleg ha meghitt környezetbe vagytok 2esben 1 szobában mert akkor a csaj tuti hogy többet akar:):) és folytatja tovább:$
2011. júl. 23. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
király. eddig 1x csináltam, de király volt, pedig azt tudtam hogy kell. de 5mp után ráéreztem és felvettem a ritmust. neked se kell fosni.
2011. júl. 23. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Remek érzés, amikor az ajkatok és a nyelvetek összeér az valami leírhatatlan. Én egyáltalán nem tudtam hogyan kell de igaz, hogy az ember már 5 másodperc után rájön, ha a barátnőd tapasztaltabb nálad elég csak követni. Én már ott tartok, hogy kezdem utolérni :P
2011. júl. 23. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja és ne úgy használd a nyelved mintha kajamaradékot keresnél a szájában, csak finoman. Majd ha játszadoztok akkor erezd szabadjára. előző voltam
2011. júl. 23. 19:18
 5/7 anonim válasza:
Táborban voltunk mikor először smaciztam az egyik barátnőmmel. Üvegeztünk és ez volt a feladat 10 mp ig kellet volna de kb 1 percig csináltuk. Szóval elhihedet hogy jóvolt. ;D A többi 7 lány szeme láttára. Aztán másnap este a legjobb barátnőmmel (akivel külön szobában voltunk 2en ) kicsit tovább mentünk ... :D Akkor 13 voltam . Most 15 vagyok. Egyébként a legjobb barátnőm azóta töbszörr volt hogy megkért hogy segítsek neki gyakorolni a smacizást, mikor uj barátja volt. Jóvolt és szerintem ez teljesen normális. Olvastam egy statisztikát miszerint a csajok 90%ának középsuliban van "leszbikalandja" . De ez még nem jelenti azt hogy a nőkhöz vonzódsz. Élő példa erre a pasim akivel már több mint fél éve együtt vagyunk.. :D
2011. júl. 23. 19:50
 6/7 A kérdező kommentje:
ucsonak köszi övé volt a legjobb de a többieknek is thx:dd
2011. júl. 23. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
csajjal smárolni ugyan olyan,mint pasival...csak nem szúr:D
2011. júl. 23. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!