Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek szexi, hogyha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szexi, hogyha az elsőt a meki wc-ben akarja csinálni? :-S :-D

Figyelt kérdés
A barátnőm nem akar sz*rakodni meg romantikázgatni, ő csak keményen tolná egy wcben. A multkor beszélgettünk erről és nekünk ez lenne a legelső és én szivesebben csinálnám egy ágyban, de ő azt monta, hogy nem teccik neki ez a "na, odaadod a fütyköst ha szépen megkérlek?" stílus, és ő csak lazán nyomatná védekezés nélkül a klotyóban. Most ez szexi vagy nem? Vagy akkor neki most tényleg ez az első? Nem tudom....:-S
2011. júl. 23. 17:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%

Mi is ott csiáltuk először. Már együtt vagyunk 2hónapja.

14/L

2011. júl. 23. 17:37
 2/21 anonim ***** válasza:
A kis ribancn@k nem ez lenne az első... Amúgy kamu kérdés.
2011. júl. 23. 17:37
 3/21 anonim ***** válasza:
Ha feldugod nek a Mc.Twistert is akk nagyon szexi
2011. júl. 23. 17:49
 4/21 anonim ***** válasza:

igazi lotyó a csaj ha igaz a kérdés...."hú geca,de menő vagyok,egy mekiwcben csináltam először,nem is védekeztünk,hán az nem kell"

bár az kevésbé zavarja h ezt technikalilag elég nehéz megoldani,mert ha tényleg első,és nem tudod egy normális ágyon normálisan felizgatni,akkor lehet h be se tudod tenni neki...de azér' rajság van!!!

2011. júl. 23. 17:59
 5/21 anonim ***** válasza:
ezdesz.r
2011. júl. 23. 18:04
 6/21 anonim ***** válasza:

hát ez nagy hülyeség mert ha a barátnőd szűz akk nem lesz könnyű a wc-ben!!!!

ezért valahogy próbáld meg rá venni hogy az elsőt egy ágyban csináljátok már sőt am az ágyban élvezetesebb is!!!!!

2011. júl. 23. 18:10
 7/21 DöfiDákó ***** válasza:
Bár én nem vagyok az a nagy szexisten csak tudom mikor kell a csajomhoz hozzáérni ;) Én mondjuk a meki wcjében nem csinálnám de már csináltam buszon , vonaton , strandon /vízben és öltözőben egyaránt :)/ Meg a szomszéd kertjében XDDDD :):)
2011. júl. 23. 18:14
 8/21 anonim ***** válasza:

Nem szexi, hanem undi. Nehogymá' az elsőt egy ingerszegény, viszont zavaró körülményekkel teli helyszínen.

Gondolkozz el komolyan, hogy vele akarsz-e maradni.

2011. júl. 23. 18:15
 9/21 anonim ***** válasza:
Hány éves ez a lány? Nem lepődnék meg ha 12-15 között lenne. Akkor érzik már igazán nagynak magukat a lánykák.
2011. júl. 23. 18:19
 10/21 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csinaljatok, de az orgazmust szerintem elvitelre kerjetek a penztarostol!
2011. júl. 23. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!