Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szexi, hogyha az elsőt a meki wc-ben akarja csinálni? :-S :-D
Figyelt kérdés
A barátnőm nem akar sz*rakodni meg romantikázgatni, ő csak keményen tolná egy wcben. A multkor beszélgettünk erről és nekünk ez lenne a legelső és én szivesebben csinálnám egy ágyban, de ő azt monta, hogy nem teccik neki ez a "na, odaadod a fütyköst ha szépen megkérlek?" stílus, és ő csak lazán nyomatná védekezés nélkül a klotyóban. Most ez szexi vagy nem? Vagy akkor neki most tényleg ez az első? Nem tudom....:-S2011. júl. 23. 17:36
1/21 anonim válasza:
Mi is ott csiáltuk először. Már együtt vagyunk 2hónapja.
14/L
2/21 anonim válasza:
A kis ribancn@k nem ez lenne az első... Amúgy kamu kérdés.
3/21 anonim válasza:
Ha feldugod nek a Mc.Twistert is akk nagyon szexi
4/21 anonim válasza:
igazi lotyó a csaj ha igaz a kérdés...."hú geca,de menő vagyok,egy mekiwcben csináltam először,nem is védekeztünk,hán az nem kell"
bár az kevésbé zavarja h ezt technikalilag elég nehéz megoldani,mert ha tényleg első,és nem tudod egy normális ágyon normálisan felizgatni,akkor lehet h be se tudod tenni neki...de azér' rajság van!!!
6/21 anonim válasza:
hát ez nagy hülyeség mert ha a barátnőd szűz akk nem lesz könnyű a wc-ben!!!!
ezért valahogy próbáld meg rá venni hogy az elsőt egy ágyban csináljátok már sőt am az ágyban élvezetesebb is!!!!!
7/21 DöfiDákó válasza:
Bár én nem vagyok az a nagy szexisten csak tudom mikor kell a csajomhoz hozzáérni ;) Én mondjuk a meki wcjében nem csinálnám de már csináltam buszon , vonaton , strandon /vízben és öltözőben egyaránt :)/ Meg a szomszéd kertjében XDDDD :):)
8/21 anonim válasza:
Nem szexi, hanem undi. Nehogymá' az elsőt egy ingerszegény, viszont zavaró körülményekkel teli helyszínen.
Gondolkozz el komolyan, hogy vele akarsz-e maradni.
9/21 anonim válasza:
Hány éves ez a lány? Nem lepődnék meg ha 12-15 között lenne. Akkor érzik már igazán nagynak magukat a lánykák.
10/21 anonim válasza:
Nyugodtan csinaljatok, de az orgazmust szerintem elvitelre kerjetek a penztarostol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!