Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Összefutottam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Összefutottam a barátommal akivel szakítottam:S

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hete szakítottunk és véletlen tegnap összefutottunk egy buliban. Ő szakított velem. Elkezdtünk beszélgetni végén ölelkeztünk és csókolóztunk. Állandóan azt kérdeztem, hogy akkor most összejövünk vagy nem, akar engem vagy nem? Erre azt mondta hogy neki kevés hosszú kapcsolata volt és nem tudja hogy én vagyok e az igazi ezért nem tudja hogy most igent vagy nemet akar mondani és adjak neki gondolkozási időt.

De úgy jött le hogy én jó vagyok neki, de még nem tudja van e nálam " jobb" a számára.

De én meg nem akarok várni nem akarok azon gondolkodni most igent vagy nemet fog mondani, de eldobni, otthagyni meg nincs szívem mert szeret, legalábbis ezt érzem.

2011. júl. 23. 14:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Fél évig voltunk együtt és az első hónapban volt ez a csókos eset és utána nem volt ilyen vagy nem mondta.
2011. júl. 23. 14:53
 12/22 Smartguy86 ***** válasza:
57%

Ahhoz még inkább gratulálok. 1 hónapja se vagy vele, már másik csajjal nyalakodik. De azért te csak elhitted neki, hogy tisztel. Hiszen olyan cuki pincsikutya tekintettel nézett... Najah.

Tudod, amelyik nő gilisztává alacsonyodik, az ne csodálkozzon, ha gilisztának nézik...

2011. júl. 23. 14:57
 13/22 A kérdező kommentje:

Na sztem tudod ki a giliszta.

A másik meg lehet otthagyott lehet az első hónapban már nyalakodott de volt 5 hónap amikor tudtam csak értem él csak én kellek neki és végül is én voltam az első hosszú kapcsolata. Én nem akarok lealacsonyodni, de nem is érdekel más véleménye. Tanácsot elfogadok szívesen és meggondolom. De mindenki érzi, hogy őt szeretik vagy sem jót akarnak neki vagy sem és tudom hogy a fiú nekem nem akar rosszat, és szeretett, bárki bármit gondol az így elmondottakból és ezért vacillálok. Tudom hogy szeret még de azt is tudom össze van zavarodva. Nem tudja, hogy most akkor miről marad le ha tovább is velem van, vagy pont rólam marad le mert mással próbál összejönni.

2011. júl. 23. 15:20
 14/22 anonim ***** válasza:
57%

Hülye lebegtetős duma. Aki igazán akar téged, nem bizonytalankodik, hogy te vagy-e számára az Igazi! Legyél erős, és ne kezdd vele újra, mert így nincs értelme.

25 N

2011. júl. 23. 15:32
 15/22 anonim ***** válasza:

És miért vagy olyan biztos abban az öt hónapban? Mert nem mondta? Az nem jelent semmit... Attól még meghúzhatta a fél várost a hátad mögött.

Te meg büszkén hülyét csinálsz magadból.

"Nem érdekel más véleménye" Akkor minek kérdezel? Elmondtuk a véleményünket, innentől kezdve már a te döntésed, a te életed.

2011. júl. 23. 15:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Mindegy mit mondunk,te már eldöntötted,hogy mit teszel.(Csak zárójelben 6 hónap ilyenformán minden,csak nem komoly,tartós kapcsolat).
2011. júl. 23. 16:14
 17/22 Smartguy86 ***** válasza:

Általában az szokta mondani, hogy nem érdekli más véleménye, aki jól tudja, hogy csak neki nincs igaza... erről ennyit.

A tartós kapcsolatról sincs mit mondani, 6 hónap még futó kalandnak mondható, főleg ha nem voltatok együtt sülve-főve... amit kétlek, mert akkor nem lett volna ideje másokkal nyalakodni.

Lehet, hogy te érezted, amit érezni akartál, de ez még nem szerelem. Az, hogy te függesz valakitől, inkább szomorú...

2011. júl. 23. 16:37
 18/22 anonim ***** válasza:

Kerdesbe- szakitottam

Magyarazatba-o szakitott velem...

Haaat erdekes..

Amm csak megdonget azt otthagy...

2011. júl. 23. 17:39
 19/22 A kérdező kommentje:

Hát nemtom azért az ember megismeri a másikat főleg fél év alatt és tudom hogy ki kedves ki bunkó ki hűséges ki nem az ki sumákol ki nem stb.

És tudom hogy ő szeret és nem csalt meg nm hitegetem magam ezt tudom. Mindenki nézzen magában, hogy mikor csalták meg és visszatekintve milyen jelei voltak. A barátom nagyon szerető típus, én ismerem ti nem szóval aki azt mondja megcsalt az rágalmaz és hazudik úgy hogy nem is ismeri csak elolvasott egy két szöveget és ezt vonta le a saját véleménye alapján. És azért mondtam az ilyen véleményekre nem vagyok kíváncsi. Ha egyedi véleményeket akarok megkérdezem az ismerőseimet. Azt gondoltam ismeretlenektől talán objektívabbak kapok infót, de ezek szerint nem. Mert szarozni sokall könnyebb mint megoldást keresni. Nem szakítani nehéz hanem megoldani a párkapcsolati problémát.

2011. júl. 23. 20:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Most már komolyan nem értem,hogy minek tetted fel a kérdést.10-ből 9-en leírtuk,hogy nem vesz komolyan,és csak talonban tart,erre szemetek vagyunk.Akkor mégis mit szeretnél hallani?Azt hogy vele fogsz megöregedni?Kicsi rá az esély.
2011. júl. 23. 21:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!