Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más lány is van aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lány is van aki nem élvezi a szexet a behatolástól kezdve?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez lelki eredetű és tudom is hogy miért (egyszer molesztáltak kiskoromban).

Szeretek szeretkezni, élvezem is, kezdeményezem is, és élvezem minden pillanatát a behatolásig. Onnantól kezdve meg alig várom hogy vége legyen, elég rossz érzés...

És nem nagyon tudom mit tegyek. Van itt más is, aki ezzel igy van, vagy csak én vagyok ilyen elcseszett?

2011. júl. 23. 14:13
 1/5 Smartguy86 ***** válasza:
91%

[link]

[link]

Ezen kívül ajánlott egy pszichológus kezelése, aki kibeszéli belőled a dolgot! De neked is akarni kell, meg a párodnak is! Ne add fel az első akadálynál!

2011. júl. 23. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet hogy a partnered rosszul csinálja
2011. júl. 23. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

07-23 15:52

Kedves idióta!!!!!

Te mekkora gyökér vagy!

A lányt molesztálták ha nem olvastad volna!!

Kedves kérdezö!

Szerintem a lelki oldalt kellene elöször erösiteni,és utána a testi oldalt,persze ha csak szeretnéd,ugyanis én úgy látom hogy itt csak a fiú szereti,de hogy te mit érzel az nem számit..Ez nem igazán jó és nem hosszú távú..Nem minden a szex,a mai világban persze már a csapból is az folyik..sokkal többet ér nekem egy ölelés ami öszinte,mint a szex ami eröltetett..

2011. júl. 29. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ilyesmi történt veled gyerek korodban, nem is tudom elmondani hogy mennyire.. Van egy lányom, és teljesen kiborít, hogy ilyen emberek léteznek.. de őszintén mondom, ha a környezetemben ilyen lenne, addig ütném amég mozog.. egy ártatlan gyereket.. istenem. Szörnyű, hoy át kellett élned.. én ezek után azt gondolom, nem csoda, hogy nem élvezed a sex ezen részét.. menj el egy szakemberhez, mert szükséges.. olyan trauma ért, amit egyedül nehéz feldolgozni, és szükséges, ha harmonikus életet akarsz.. feldolgozni talán képes leszel.. felejteni sajnos biztosan nem.. és tényleg kivánom neked, hogy minden jól alakuljon!!!!!!!!!
2011. júl. 29. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:

ma 09:21 vagyok!

Én hiába elégednék meg olyan lánnyal akinek nem fontos a szex,mert nekem a lelki oldal sokkal fontosabb,és ez nem mese hanem valóság..Talán mert valójában nekem is voltak problémák gyermek koromban,és pont ezért nem érdekel a szex,és inkább a lelki életre gyúrok..Úgy gondolom egy impotens is lehet boldog,ehezz megkell találáni a lelki békéd..ennyi

2011. júl. 29. 14:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!