Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány is van aki nem élvezi a szexet a behatolástól kezdve?
Tudom, hogy ez lelki eredetű és tudom is hogy miért (egyszer molesztáltak kiskoromban).
Szeretek szeretkezni, élvezem is, kezdeményezem is, és élvezem minden pillanatát a behatolásig. Onnantól kezdve meg alig várom hogy vége legyen, elég rossz érzés...
És nem nagyon tudom mit tegyek. Van itt más is, aki ezzel igy van, vagy csak én vagyok ilyen elcseszett?
07-23 15:52
Kedves idióta!!!!!
Te mekkora gyökér vagy!
A lányt molesztálták ha nem olvastad volna!!
Kedves kérdezö!
Szerintem a lelki oldalt kellene elöször erösiteni,és utána a testi oldalt,persze ha csak szeretnéd,ugyanis én úgy látom hogy itt csak a fiú szereti,de hogy te mit érzel az nem számit..Ez nem igazán jó és nem hosszú távú..Nem minden a szex,a mai világban persze már a csapból is az folyik..sokkal többet ér nekem egy ölelés ami öszinte,mint a szex ami eröltetett..
ma 09:21 vagyok!
Én hiába elégednék meg olyan lánnyal akinek nem fontos a szex,mert nekem a lelki oldal sokkal fontosabb,és ez nem mese hanem valóság..Talán mert valójában nekem is voltak problémák gyermek koromban,és pont ezért nem érdekel a szex,és inkább a lelki életre gyúrok..Úgy gondolom egy impotens is lehet boldog,ehezz megkell találáni a lelki békéd..ennyi
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!