Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon kivánom. Ez baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kivánom. Ez baj?

Figyelt kérdés
Nagyon kivánom unokatesom.Idáig még nem volt ilyen. Ez nagy baj? 5 év van köztünk.
2011. júl. 23. 13:09
1 2
 1/12 Smartguy86 ***** válasza:

Elég nagy baj. Úgyse lehet belőle kapcsolat, szex, sőt gyerek főleg nem! Családon belül törvényileg és erkölcsileg is tilos a szerelem/szex!

Keress mást! Ne szeress bele családtagodba, ő persze, hogy kedves veled. Ha mások nem kedvesek veled, akkor vagy keress mást, vagy veled van a baj!

2011. júl. 23. 13:13
 2/12 Cicuskaaa123 ***** válasza:
0%
Bajnak nem baj, csak nem egészséges.. Gondolj bele, ha lefekszetek és kilyukad az óvszer, vérmérgezést kaptok, szóval szerintem a nemi közösülést hanyagoljátok, egy pár csók és simi, tapi nem nagy gond, csak vigyázzatok ki ne derüljön, mert abból nagy botrány lehet. De szerintem inkább keress magadnak mást, aki nem az unokatesód, úgy tuti nem lesz botrány sem vérmérgezés..
 3/12 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok??és fiú vagy vagy lány? így nehéz segíteni...
 4/12 Smartguy86 ***** válasza:
100%

13:13 - Fel lehetne már fogni, hogy a vérfertőzés és a vérmérgezés nem ugyanaz!!!!!!!! A vérmérgezést egy bakteriális fertőzés okozza, pl ha rozsdás szög vagy koszos fémtárgy szúródik beléd (tetanusz oltás kell ilyenkor)

EZZEL SZEMBEN - a vérfertőzés nem igazi betegség, HANEM azt jelenti, hogy a családon belüli szexből olyan utód születik, aki az öröklés folyamán könnyen örököl örökletes betegségeket, mivel a DNS annyira hasonló, hogy a betegséget okozó recesszív allél nem fog domináns allélel találkozni, tehát simán kialakulhat az általa kódolt betegség.

ÉRTEM?

2011. júl. 23. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:

mind a három előtted lévő válasz időpontja: 13:13

EPIC FAIL!

2011. júl. 23. 13:22
 6/12 Smartguy86 ***** válasza:
100%
De a téma alapján be tudod, lőni ugye? Vagy neked emeljem ki, hogy a 3., mert te ekkora fogyaték vagy?
2011. júl. 23. 13:23
 7/12 Smartguy86 ***** válasza:
2. jó
2011. júl. 23. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:
jesszus.-.-' feltudom fogni nem vagyok hülye...
2011. júl. 23. 13:29
 9/12 Luke17 ***** válasza:
szerintem próbálkozz be nála semmi gond nincs :D:D
2011. júl. 23. 13:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Úristen mennyi hülye van itt. Egyébként unokatestvérrel már házasodni is szabad.

Vérmérgezés.... OMG -.-

2011. júl. 23. 13:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!