Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri találkozni vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel össze akar hozni az egyik barátnőm csak az a baj hogy szinte mindig a szex a téma mikor beszélgetünk és ő szokta felhozni ezt a témát minden egyes alkalommal és megbeszéltem vele egy találkozót de nem tudom hogy most csak szexre kellenék e neki vagy tényleg azt szeretné ha járnánk meg ilyesmi... kicsit félek attól hogy ha találkozunk mi lesz belőle ...2011. júl. 23. 11:19
1/3 anonim válasza:
Jaj, miért mi lehetne? A szexhez két ember kell!!
Ha te nem akarod, akkor nem szexeltek! Ha meg attól tartasz, hogy előjön belőled az igazi éned és egyből dugnál vele egy jót, hát akkor hajrá, nem kéne bűn a testi vágy, mindenkinek szüksége van rá még a papoknak is! Lásd a sok molesztálásos esetet vagy a homopapokat! Ezért is ítélem el az egész keresztény egyházat!!
2/3 anonim válasza:
Nem értem a mai fiatalabb lányokat. Gondolom nem lehetsz 20-21 évesnél több. Ne a barátnőd miatt jöjj össze a fiúval, nem ő fog vele tőle függeni jobb esetben hosszú ideig. Ha csak a szexről beszéltek, abból még lehet normális kapcsolat, de nem valószínű. Ezesetben nem ismerheted nagyon a fiút, mert másról még nem beszéltetek. Ha bejön, akkor adhatsz neki egy esélyt, de ne többet! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ellenére a szexnek csak még tényleg nem ismerem annyira a srácot hogy lefeküdjünk...
2011. júl. 23. 15:14
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!