Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem akar soha kinyalni a pasim? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,már 2 éves vagyunk a barátommal,és kb. fél éve veszítettük el mindketten a szüzességünket.Minden szép és jó..viszont az előjátéknál a hasamnál lejjebb soha nem megy.Ujjal eljátszadozik,de nem hajlandó kinyalni.
Kérdeztem tőle,hogy mi a baj?Kellemetlen szagú lennék ott lent,de:
1. azt én is észrevenném szerintem
2. azt mondta,hogy nem,semmi ilyesmi probléma nincs.
Már annyira vágyok rá,hogy végre a szájával is kényeztessen..van olyan,hogy úgy érzem belülről,hogy már szétfeszülök,amikor a hasamat csókolgatja,aztán hirtelen abbahagyja.
egyáltalán nem szégyenlős,vagy ilyesmi.
Szerintetek mi lehet a baja?
2011. júl. 23. 01:35
1/7 anonim válasza:
Kicsit finnyás a srác, te se sz0pd le őt, azt kész...
2/7 anonim válasza:
Szerintem is finnyás. Én is azt tudom mondani hogy te se szo*d le amíg ő ki nem nyal téged. Te is csak a hasáig menj aztán egy idő után rájön milyen érzés neked...
3/7 anonim válasza:
Van olyan nő aki viszolyog az orális szextől, ezek szerint létezik ilyen férfiba is. Te szoktad neki?
5/7 anonim válasza:
Utolsó válaszadó: értelmes lehetsz!
Szerintem még áll készen arra, hogy kiny*ljon téged. Majd kialakul nála.
6/7 anonim válasza:
előző vagyok. *szerintem még nem áll készen arra*
7/7 anonim válasza:
dear előző,2 év együttlét,és fél év szex után nem állna készen rá?off vége-Tárgyhoz-lehet hogy nem szeret eléggé ehhez,vagy úgy gondolja h miért csak neked legyen jó....vagy már annyira felizgul h nem bírja ki h ne másszon rád
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!