Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezetes a szex szülés után?
nekem még nincs gyerekem, de azt tudom, hogy ilyenkor más a hormonszinted, mint előtte volt. ne szégyelld magad, nem csak Te vagy így, beszélj erről a problémáról az orvosodnak, fog tudni segíteni.
2011. júl. 23. 01:14
na, ezért nem fogok én szülni :D a kölyök mindent tönkretesz :D
2011. júl. 23. 02:07
Előző: ezzel elárultad, hogy milyen ember is vagy...
Amúgy a hormonok miatt.
2011. júl. 23. 02:09
4/14 anonim válasza:
látszik h te is gyerek vagy ha így vélekedsz ;)
2011. júl. 23. 02:11
21 vagyok. de sose adnám fel a jó szexet egy gyerek miatt. végülis, nem mindenkinek az a vágya, h anya legyen, és nem is lehet mindenki az.. amugy ha olvasnátok rendszeresen a gyk-t, láthatnátok h a legtöbb probléma a gyerekek meg a házasság miatt van..
2011. júl. 23. 02:13
Előző: Szerintem hülye vagy, de ez nem tartozik ide...
Nem minden nőnél van ez így, hallottam olyanokat is, akik csak ezután élvezték igazán. Statisztikai szempontból sajnos te abba a 30-35%-ba tartozol, akik utána nem élvezik. Persze minden fejben dől el, az agy becsapható szerv, ha elhiszed, hogy élvezed, akkor előbb-utóbb élvezni is fogod.
2011. júl. 23. 02:32
Nyugi sajnos normális! Legkésőbb harminc után újra nagyon fogod kívánni. Jó viccet félre téve ha harminc előtt akarod élvezni meg kell keresni mi hiányzik mi változott?
tipikus hogy a apuka már vonzó, ilyenkor a nő "un rá" a pasira - hát ez gáz, de sokszor így van
de más is lehet
2011. júl. 23. 03:16
tipikus hogy a apuka már vonzó,*
tipikus hogy a apuka már nem vonzó,
2011. júl. 23. 03:17
Próbáljátok meg feldobni az együttlétekket különböző szexuális játékokkal,sokaknak ez segít...szerintem ennek semmi köze a hormonokhoz,csak annyi az egész hogy nem tudsz ellazulni....
2011. júl. 23. 10:02
Kedves kérdező vagy rossz élményeid vannak hormonok lehetnek a háttérbe vagy egyszerűen nagyon sok fogamzásgátló is libidó csökkentést okoz! Vagy esetleg nem vagy megelégedve a szülés utáni alakoddal szóval lelki okai is lehetnek a dolognak.Viszont amin kicsit csodálkozok ,hogy eddig mindig csak simán szülő nőknél hallotam .hogy megromlott a szexuális életük ott gondolom a fájdalmas együttlétek miatt.
2011. júl. 23. 12:48