Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? El mondjam neki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? El mondjam neki vagy hazudjak tovább? Elveszíthetem ha megmondom neki?

Figyelt kérdés
Van egy barátom már 1 éve járunk nagyon szeretjük egymást!Fél év után lefeküdtünk egymással! A Barátom nagyon szeret engem és mindig szeretne örömet okozni nekem viszont tudom h nagyon csalódott lenne ha megtudná az igazat és dühös és magát vádolná és teljesen kész lenne! Már rengetegszer hazudtam neki h elmentem de ez nem igaz! Félek h mi lesz ha megtudja! Nem akarom elveszíteni!!! Viszont már nem bírom sokáig nem tudok neki ennyit hazudni! KÉRLEK SEGíTSETEK MIT TEGYEK??
2011. júl. 22. 23:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi képzi a titok tárgyát?
2011. júl. 22. 23:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb megoldás a következő : Nem mondod el neki hogy eddig hazudtál (bár nem tom miért -.-)és a többi alkalopnál úgy igazítgatod hogy tovább illetve úgy csinálja hogy ténylegesen elmenj ...
2011. júl. 22. 23:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Én elmondanám neki azt hiszem, mert hát mégis csak a barátod és nem csak úgy viccből csináltad, hanem, hogy ő ne legyen ki emiatt. Persze attól függ milyen a barátod, de azért az fontos, hogy ezt mindenképp oldd meg valahogy mert hazugságra nem lehet szexuális kapcsolatot sem építeni. Remélem megoldódik és nem lesz semmi baj. :)
2011. júl. 22. 23:59
 4/11 A kérdező kommentje:
:S az a hejzet h próbáltam már h sikerüljön elmennem de egyszerűen nem ment :S
2011. júl. 23. 00:00
 5/11 RaksashaGirl ***** válasza:
Milyen pózokban próbáltátok eddig?
2011. júl. 23. 01:11
 6/11 A kérdező kommentje:
nagyon sokba de nem is az a lényeg mert kézzel sem és szájjal sem mentem még el :S
2011. júl. 23. 12:01
 7/11 RaksashaGirl ***** válasza:

úgy próbáltátok hogy a derekára teszed a lábad, te fekszel, ő ül? Úgy nagyon könnyen izgatja a G-pontot.

Próbáld kitapasztalni mi a jó neked! Próbálkozz! Csiklós orgazmust, hüvelyit, mindkettőt kísérletezd ki! :)

2011. júl. 23. 23:30
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm majd kipróbáljuk :)
2011. júl. 24. 10:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Magadnak próbálkoztál már, úgy sikerült?

Javaslom, hogy olvasd el a Káma Szútrát, biztosan találsz olyan tanácsokat, amik segítenek :)

Egyelőre próbálkozzatok új dolgokkal, aztán ha úgysem megy, mondd el, de ahhoz, hogy megoldódjon tudnod kell, téged mi az ami felizgat, addig, őszintén mondom, felesleges ezzel stresszelned a barátodat.

2011. júl. 25. 23:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Magadnak próbálkoztál már, úgy sikerült?

Javaslom, hogy olvasd el a Káma Szútrát, biztosan találsz olyan tanácsokat, amik segítenek :)

Egyelőre próbálkozzatok új dolgokkal, aztán ha úgysem megy, mondd el, de ahhoz, hogy megoldódjon tudnod k

2011. júl. 25. 23:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!