Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pukizik a puncusom ha kutyapózban, vagy hasonló, "bebakulós" pózban szexelek a párommal?
Figyelt kérdés
lehet viccesen hangzik, de szerintem értitek mire gondolok...2011. júl. 22. 23:30
1/13 Ducky07 válasza:
Mert az ilyen pózokban sok levegő tud bekerülni..és amikor a párod ki be mozog a felesleges levegő távozik, ilyenkor pózt kell váltani és meg is oldódott a problema! :)
2/13 anonim válasza:
Kajak tudsz fingani a pináddal?????????????????????????????
Ez különleges adottság!!! Ilyen nem minden embernek adatik viccen kívül!!!
3/13 A kérdező kommentje:
Ó te barom :D Nem fingok a pinámmal, hanem levegő jön ki belőle.. de nem ad olyan rotyogó hangokat.. csak érted :) kellemetlen érzés ! De köszönöm az első válaszolónak :)
2011. júl. 22. 23:34
4/13 anonim válasza:
A kérdés számomra értelmezhetetlen. A "puncus" és a "bebakulós" szavak nem léteznek, nézd meg a szótárban.
5/13 anonim válasza:
Ez természetes, nemkell meglepődni :)
6/13 A kérdező kommentje:
Ha a párommal kutyapózban szeretkezem, illetve olyan pózokban, ahol én lehajolok, hasonló testtartást veszek fel, a nemiszervemből fölösleges levegő távozik, amit eddig nem igazán értettem !Így megfelelő a kérdés?:)
2011. júl. 23. 00:10
7/13 anonim válasza:
Ja, normális. Ha zavar, ne szexelj ilyen pózban, ennyi lenne a megoldás.:D
8/13 anonim válasza:
nekem ha gyertyába megyek fel akkor is. i love tesi óra.
9/13 A kérdező kommentje:
Ismerős !!! :DD de tesiórán azért halkabb :)
2011. júl. 23. 00:52
10/13 anonim válasza:
Nem arra mondják azt, hogy Pucsít? Fenekét megemeli, kinyomja, nem?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!