Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy egy ingyenes szexpartner kereső oldalon csak fiú keres lányt bejegyzéseket találni? Lányok ti tényleg ennyire álszentek vagytok :D?
Egy kis kérdőív:
a, Biztos nem mennék bele.
b, Bevállalnám, ha helyes a srác.
c, Pénzért meggondolnám. (Mennyiért?)
d, Ha kicsit iszogatnék, volna esélyed. (Kedvenc italod?)
e, Volt már több egyéjszakás kapcsolatom.
f, Nem volt, de szóba jöhet.
Többet is választhatsz, életkort és nevet is írhatsz! :D
hát ha csaj lenne akkor és szép alig használt :D
akkor minden bizonyal bár fizetni nem sokat :D mondjuk 20 ezer max
b,c
legyen helyes és fizessen érte :D
de nem vagyok fent ilyen oldalon, úgyhogy ez csak elmélet
20/L
Lehet, hogy nem álszentek vagyunk, hanem csak megválogatjuk, hogy kivel szexelünk. Nem értem, az a lány, aki sok pasival fekszik le, az k_rva, aki meg megválogatja a partnereit/ csak a párjával fekszik le, az meg álszent. Neketek semmi se jó?
23/l
Köszi a válaszokat!
22:43: Őszinte vagy, örülök, puszi..
22:49: A partnereink megválogathatjuk, belső értékek és külső adottságok alapján is, ezzel semmi gond. Nyilván nem kufircolunk bárkivel aki szembe jön velünk az utcán.
De mikor egy társkereső fórumon 100-100 bejegyzés arról szól, hogy mekkora a farkam (persze jó ha 10cm a valóságban), kinek akasztanám be, a sok mellékelt falloszos képről nem is beszélve, már uncsi.
Jó volna már 1-2 gyönyörű kéjnyílást is látni.
De egyetértek veled, puszi.
Tehát lányok! Legyetek őszinték, a szex az alapja egy jó párkapcsolatnak, nincs igazam? Miért ne lehetne rögtön ezzel kezdeni :D!
Egyéjszakásokban nem lennék benne eleve, nem a stílusom.
De leginkább azért nincsenek ilyen hirdetések, mert kanos pasit bárhol találni, nem szorulnék rá hirdetésre (igen, ez beképzelten hangzik, de ez az igazság).
Egy nőnek nagyon elkeseredettnek és/vagy csúnyának/defektesnek kell lennie, hogy ilyesmit lépjen.
Amúgy se prűd, se álszent nem vagyok, de nekem nem menne a dolog, az ilyesmit csak párkapcsolatban tudom elképzelni.
21L
00:29: Egyetértek veled, a nők általában könnyebben vezetik farkuknál fogva a férfiakat, mint fordítva :))
"Egy nőnek nagyon elkeseredettnek és/vagy csúnyának/defektesnek kell lennie, hogy ilyesmit lépjen."
Ez igaz a férfiak egy kisebb töredékére is, nekem közel 20cm a dákóm, amivel varázsolni tudok, izmosabb, sportosabb is vagyok az átlagnál (ha csak a külsőségeket nézzük), de max privátban beszélhetünk róla.
A kincset mindig a mélyről, kemény munkával kell megszerezni, hogy láthassuk, és megérinthessük, nem hullhat bárki ölébe. :) puszi
az nem álszentség ha senki sem kíváncsi a magadfajta sutyerákokra. egyébként arra nem gondoltál még hogy mekkora lámaság neten csajozni?
17/L
Utolsó: De igenis álszentek vagytok mind!
Azt meg leírtam, hogy én sem vagyok az a fajta akit csak úgy könnyen meg lehet kapni, így valamit rosszul értelmeztél! Örülnél Te neki ha velem lehetnél, csak egy fél órát.
pussz.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!