Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 22 évesen elment a fejem felett a kamaszkorom és egy barátnőm se volt komoly és még csak le sem feküdtem vele?
nekem lánynak sokkal szimpatikusabb az ilyen fiúk :D
nem bírnám elviselni, ha olyan fiúval akadnék össze, akivel akárhova megyek, mindenhol akadna egy ex...:D
szóval no para :D
00:34 !
Sajnálom ami veled történt :(.
Egyáltalán nem kell szégyellni hogy,később kezdted el a nemi életet.
Én becsülöm az ilyen fiúkat aki nem egyből csak arra hajtanak hogy minél több lányt megfektessenek.
Az a lány nem érdemelte meg hogy bízzál benne./Biztos ilyen kis 14 éves ribi volt akin már a fél ország átment./
Milyen már hogy emiatt lenéz téged?!Inkább az a kis cemende a gáz hogy emiatt lenéz.Gondolom a csajnak az IQ annyi mint Kiszel Tünde meg Benkőé összeadva.Tipikus kis buta p*csa aki a gyökvonást összetéveszti a kapálással.
Tehát ne búsulj,csak nem a megfelelő lánnyal voltál.
Kívánom hogy találd meg azt a lányt akivel még tudsz őszinte lenni a történtek után.
21/L
nem gáz. nézd, nekem se volt 21 éves koromig, aztán összejöttünk, és akadtak gondok szex terén, jodarabig nemjött össze, és azóta se megy mindig ugy ahogy szeretném. baromi tapasztalatlan vagyok, és nagyon szerencsés hogy a barátnőm ilyen türelmes. de meg tudnám érteni ha egy 22 évestől bárki kicsit többet várna. addig jó amíg televagy önbizalommal és tudod hogy minden jó lesz. ha szerencséd van igy is lesz, ha nem, akkor már bajos a dolog.
szal amugy nem gáz, csak vigyázz rá nehogy hozzászokj nagyon a kezedhez meg akármihez...
na meg lehet h vmi a kukimmal sem tökéletes. ugyértem tökéletesen müködik, egész addig amig vissza nem huzom a fitymám... visszalehet, szal nem szükület, viszont azután rögtön lekókad. ez persze frusztrációt szül, és egyre többször már inkább fel se áll...
amúgy reggelente mindig megvan, és napközben is sokszor elég fantáziálni kicsit és már betonkemény, és kivánom is h betegyem vkinek, csak amikor arra kerülne a sor, akk mégse...
na szoval ez az én bajom, de ha erre nem 22 évesen jöttem volna rá lehet hogy már pl jártam volna orvosnál is, igy meg még csak fontolgatom. ugyhogy vannak hátulütői a kései érésnek, csak erre akartam kilyukadni, üdvözlet!
2011-07-25 15:36 Válaszolónak:
Neked orvoshoz kéne menned, de inkább pszihológushoz, mert lelki eredetű lehet a merevedési gondod. Eleve úgy gondolod te még kezdő vagy a szex terén és ezért nem sikerül.
Kérdezőnek: Nem gáz 22 évesen szűznek lenni, a haverom 25 évesen volt először nővel. Sajnos sok ilyen van a fiúknál.
Bezzeg a lányok....15 évesen mind elvesztik, nekik könnyebb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!