Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » G - PONT? Ez mi volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

G - PONT? Ez mi volt?

Figyelt kérdés

Nem hallatom a visításomat! Nem láttam semmit! Haraptam! Kiabáltam! Remegtem! Elfolytam! Tiszta nedves az egész! Izzadtam nagyon! Nem tudtam fel kelni az ágyból! Nagyon szomjas lettem! Utána nagyon nagyon éhes lettem! Dumálni se akartam! Sokáig bambultam! Semmi erő!

Sose életembe nem hittem hogy egyszer le fekszem egy arab sráccal ! de igen lefeküdtem egy arab sráccal 2 napja ez élőt !!

és csak most tudtam fel kelni az ágyamból !

lányok voltatok már egy arab sráccal ? én meg sose éreztem magam így ! ilyen szex pillanatok nem voltak velem ! le is haraptam a nyakát szegény ! vérzett is !! de amit művelt velem az álomba se volt !! mi ez lányok az összes arab srácok ilyenek ?

2011. júl. 22. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
még nem voltam arabbal,de ahogy leirtad tényleg jó lehetett...
2011. júl. 22. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:

wow. Ilyet én is akarok érezni. O_O... Ez fantasztikus lehetett, de biztos te is hozzájárultál a sikerhez:).

Szóval arab sráccal kell járni, ezt megjegyzem:)

2011. júl. 22. 22:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Most azt amit leírtál élvezted vagy fájt neked????

Nem egészen értem.

2011. júl. 22. 22:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Olyan szép ez a mese, csak az a sok helyesíráshiba elcsúfítja:(
2011. júl. 22. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is éreztem már ilyet, nem is egyszer, de a srácnak nem kellett arabnak lenni hozzá . ;)
2011. júl. 22. 23:07
 6/9 A kérdező kommentje:
nem fajt ez hanem tökéletes volt :)
2011. júl. 22. 23:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Őszintén mondva voltam magyarokkal,spanyollal,németekkel,de szemeik a 1% se mint ez arab gyerek !!!
2011. júl. 22. 23:41
 8/9 A kérdező kommentje:
És még plusz ez a srác még akart egyet !!! hi hi hi montam hogy nem nem nem nem :) XD
2011. júl. 22. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezekután meglehet kérdezni hogy mi a foglalkozásod??

Ennyi különböző nemzertiségű srác nem midenkinek lehetséges kivéve ha,ez a szakmád!

2011. júl. 23. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!