Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
G - PONT? Ez mi volt?
Nem hallatom a visításomat! Nem láttam semmit! Haraptam! Kiabáltam! Remegtem! Elfolytam! Tiszta nedves az egész! Izzadtam nagyon! Nem tudtam fel kelni az ágyból! Nagyon szomjas lettem! Utána nagyon nagyon éhes lettem! Dumálni se akartam! Sokáig bambultam! Semmi erő!
Sose életembe nem hittem hogy egyszer le fekszem egy arab sráccal ! de igen lefeküdtem egy arab sráccal 2 napja ez élőt !!
és csak most tudtam fel kelni az ágyamból !
lányok voltatok már egy arab sráccal ? én meg sose éreztem magam így ! ilyen szex pillanatok nem voltak velem ! le is haraptam a nyakát szegény ! vérzett is !! de amit művelt velem az álomba se volt !! mi ez lányok az összes arab srácok ilyenek ?
wow. Ilyet én is akarok érezni. O_O... Ez fantasztikus lehetett, de biztos te is hozzájárultál a sikerhez:).
Szóval arab sráccal kell járni, ezt megjegyzem:)
Most azt amit leírtál élvezted vagy fájt neked????
Nem egészen értem.
Ezekután meglehet kérdezni hogy mi a foglalkozásod??
Ennyi különböző nemzertiségű srác nem midenkinek lehetséges kivéve ha,ez a szakmád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!