Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ilyenkor áll neki? és miért? :S
Van egy barátom és elmentünk futni, és jött pár barátnőm is (normális ruhában voltunk) de fel állt neki. mitől? tetszettek neki a lányok? :S vagy csak elkezdett fantáziálni róluk? Nektek mitől szokott? Az igaz, hogy ha tudjátok h ilyen helyzetbe kerülhettek és előtte kiveritek akkor nem fog felállni utána ?
én:17/L
barátom:19/F
Ez amúgy érdekes, vannak fiúk egészen fiatalon is, akik nek nem áll fel méág akkor sem mikor szopja a csajuk, vannak viszont férfiak, akiknek áll ha kell, ha nem!
Én és méág sok pasi is így van vele, hogy áll ha kell, ha nem!
Kiverhetem egymás után 10 szer, akkor is állni fog ha akarom, ha meg felizgatnak, akkor akkor is ha nem akarom...
:D
29F
"de mi az a minden ? :D"
A lányoktól. Az én barátomnak is feláll, ha csak msn-en beszélgetünk. Egyszer megkérdeztem, hogy most miért áll, mivel nem csináltam semmit és fel is voltam öltözve rendesen. Azt válaszolta, hogy a bőröm miatt. A fehér bőr a gyengéje. :) Ez ilyen nem kell hozzá indok, pláne nem tini korban.
22/l, 26/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!