Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ha ilyenkor áll...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ilyenkor áll neki? és miért? :S

Figyelt kérdés

Van egy barátom és elmentünk futni, és jött pár barátnőm is (normális ruhában voltunk) de fel állt neki. mitől? tetszettek neki a lányok? :S vagy csak elkezdett fantáziálni róluk? Nektek mitől szokott? Az igaz, hogy ha tudjátok h ilyen helyzetbe kerülhettek és előtte kiveritek akkor nem fog felállni utána ?

én:17/L

barátom:19/F

2011. júl. 22. 20:51
 1/10 TOMAtm ***** válasza:
100%
19 évesen éri el kb a hormonháztartás a maximumát.nem kell ilyenkor fantáziálni semmiről,azt majd 30-40 körül kell.ilyenkor elég egy 'tevepata' vagy egy hullámzó cici és feláll a dákó.NEM AKARATOS HANEM ÖSZTÖNÖS,szóval ne baszogasd a barátod miatta,nem tehet róla!
2011. júl. 22. 20:54
 2/10 A kérdező kommentje:
neem, nem bántanám miatta, szerintem így is elég kínos volt neki ha látta, hogy láttam :S köszi a választ
2011. júl. 22. 20:54
 3/10 A kérdező kommentje:
és ez mindenkinél így van? vagy van aki tudja "kontrollálni" ? és mitől van ez?
2011. júl. 22. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmondta hogy a hormontól van ha ezt nem akarod heréld ki :D
2011. júl. 22. 20:59
 5/10 anonim válasza:
100%
ezt nem lehet kontrolálni ez jön magától pl nekem a buszon multkor és a táskámmal takartam :)
2011. júl. 22. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én valamennyire tudom kontrolálni, de ösztönös ugye,, és nem mindig, és általában mindenkinél így van. Mellesleg a verés nem számít semmit, így is úgy is feláll.
2011. júl. 22. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, 28 vagyok, de még mindig feláll mindenre, amire egy 19 évesnek is felállhat. :D :$
2011. júl. 22. 21:22
 8/10 A kérdező kommentje:
de mi az a minden ? :D
2011. júl. 22. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez amúgy érdekes, vannak fiúk egészen fiatalon is, akik nek nem áll fel méág akkor sem mikor szopja a csajuk, vannak viszont férfiak, akiknek áll ha kell, ha nem!

Én és méág sok pasi is így van vele, hogy áll ha kell, ha nem!

Kiverhetem egymás után 10 szer, akkor is állni fog ha akarom, ha meg felizgatnak, akkor akkor is ha nem akarom...

:D

29F

2011. júl. 22. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:

"de mi az a minden ? :D"

A lányoktól. Az én barátomnak is feláll, ha csak msn-en beszélgetünk. Egyszer megkérdeztem, hogy most miért áll, mivel nem csináltam semmit és fel is voltam öltözve rendesen. Azt válaszolta, hogy a bőröm miatt. A fehér bőr a gyengéje. :) Ez ilyen nem kell hozzá indok, pláne nem tini korban.

22/l, 26/f

2011. júl. 22. 21:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!