Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak velem fordül elő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem fordül elő?

Figyelt kérdés
Akár mikor vagy akkár hogyan együt vagyunk a barátomal mindig remegek utána ha elmegyek ha nem! mit tegyek h ne remegjek?? kb félóráig csak remegek!
2011. júl. 22. 20:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
utcsónak!!!!! nem vagyok beteg írtam h voltam dokinál!!!!! és semmi jelle nincs betegségnek!!!!
2011. júl. 22. 21:28
 12/14 anonim válasza:
néhány háziorvos nem mindig megbízható
2011. júl. 22. 21:33
 13/14 anonim ***** válasza:

A Parkinson kór kezelhető. Csak a pontosítás miatt.

Én is szoktam remegni, bár nem mindig, általában ha sokat sóhajtozok, de inkább akkor ha nagyon élvezem.

Szerintem is pihenj utána, amíg el nem múlik.

2011. júl. 22. 23:05
 14/14 anonim válasza:

elmeséltem az esetedet néhány ismerősömnek.

egy pszichológus ezt megmagyarázta amit nem tudok leírni mert a felét nem értettem.

a lényeg, hogy a férfiben vagy az aktusban te tudat alatt valamilyen traumát vélsz felfedezni.(pl. gyerekkorodban végignézted ahogy megerőszakolják egy női rokonodat.)

lehet, hogy elnyomod az emléket és nem emlékszel rá ill. az is, hogy nem olyan eleven az emlék, hogy emlékezz rá.

mellesleg ha felkeresel ezzel egy szakértőt nagy valószínűséggel nem fog tudni segíteni...(az esetek 5% ában tudnak segíteni az "alanynak".lehet egy próbát megér)

sajnálom.

2011. júl. 25. 13:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!