Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú aki 14/15 évesen vesztette el? Megbánta?
igen jó lánnyal fogom csinálni
3,5 éve "vagyunk együtt",táncoltunk,puszi,csók....és nemrég petting is volt (nem most akarom elveszíteni, egyébként ő 15 én 14)
18/F vagyok, "szűz", de soha sem szeretném "elveszíteni".
De utálom ezt a kifejezést...
Nem volt még párkapcsolatom sem.
Így érzem jól magam. :)
19:45-ös válaszoló vagyok
20:12
Miért baj?
Egészséges vagyok.
Gyakran előfordul, hogy/ha jönnek velem szemben az utcán lányok, zavarba jövök, izzadni, könnyezni kezdek (gyomorideg miatt), nem merek a szemükbe nézni, stb.
Nem vagyok az a "modern ember". Nem beszélek csúnyán, nem iszok, nem dohányzok, nem járok/nem voltam még discoban sem, nem hordok "modern, menősködő" ruhákat, a hajamat is egyszerűre (tüsire) vágatom. Más a zenei ízlésem is, nagyon szeretem a komolyzenét. "Beleélem" magam az élet minden egyes részébe (gyakran sírok a zenéken, gyakran, ha meghallok egy madárdalt, leírhatatlanul jó érzések öntenek el, stb...) Gyakran sétálok (sokszor tudományos célból) a természetben, a "mindenem".
A szeretetet nagyon fontosnak, és nagyszerűbb érzésnek tartom a szerelemnél.
Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam magamról (írhatnék még nagyon sokat), de szerintem ez egy "alap dolog", ennyinek kéne a minimumnak lenni, amit egy ember elmond magának egy másik, idegen embernek, még ha nem is egyszerre. :)
Én 14 évesen veszítettem el, nem bántam meg, viszont más lánnyal kellett volna csinálnom, ebben biztos vagyok 19F
19:45ös majd én elveszem a szüzességed xD
20:38-as válaszoló vagyok
20:57
Tudom, hogy álszentnek tűnök, mivel ebbe a kategóriába írtam magamról, amit írtam. Viszont őszintén.
Nekem is vannak sajnos negatív tulajdonságaim, csak pozitívakat írtam. Negatív tulajdonságaim közé sorolnám a falánkságot, a belső feszültséget (néha idegességet), sietséget, hypochonderséget, néha önzőséget és nagyzolást (magamról nem nagyzolva írtam).
Bocsánatot kérek, ha álszenteskedésnek tűnik az előző írásom. Abba is nagyon "beleéltem" magam. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!