Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szeretitek kinyalni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek kinyalni a csajt?

Figyelt kérdés
én könnyebben leszopom a pasit, minthogy engedjem, hogy kinyaljon... ez normális?
2011. júl. 22. 18:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanígy vagyok csak fordítva mert én vagyok a férfi. Szívesen nyalakodok, de amikor a csaj lekúszik hogy "nyalókázzon" nagyon szégyellem magam. Persze jól esik, de akkor is.
2011. júl. 22. 18:42
 2/12 Smartguy86 ***** válasza:
78%
Szexuálisan éretlenek vagytok. Belétek nevelt tudatos és tudattalan gátlások irányítanak. Így nem lehet élvezni a szexet... így kb semmit nem lehet élvezni.
2011. júl. 22. 18:43
 3/12 anonim ***** válasza:

én szivisen nyalakodok :D

én örülök a ezzel örömet okozhatok :)

2011. júl. 22. 18:43
 4/12 A kérdező kommentje:
nekem is jól esne.. de leállítom... asszem félek hogy nem fog neki tetszeni vagy nem tom...:/ Jah és hogy lehetne megkönnyíteni hogy elmenjekŰ???
2011. júl. 22. 18:44
 5/12 anonim ***** válasza:

vigyázz, a végén tényleg megtetszik neki, aztán nem lehet leállítani :/

amúgy válasz: a csajt nem, a nőt igen.

2011. júl. 22. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, szeretem.
2011. júl. 22. 19:35
 7/12 anonim ***** válasza:
20%
A csaaajt? Milyen kérdés ez???.....ÁÁÁ....-)) Milyen csajt? Téged? Vagy melyik csajt? -) Hogy nézel ki? Szerintem szégyenlős vagy! Vagy még nem tudtak rendesen kinyalni! Hogy élvezd! Lehet büdös vagy? Azért? FürgyÉ lee!!...-)))
2011. júl. 22. 19:43
 8/12 Emily00 válasza:
szerintem egyszer enged meg neki. én sem mertem a barátomnak engedni... de ő ezt kiküszöbölte :kikötözött az ágyhoz, és bekőtötte a szememet és neki állt csókolgatni és már annyira vártam h oda le menjen h isteni érzés volt és ő is élvezte.arra h hogyan legyen jobban elélveztetni csajt mond meg a barátodnak h nézzen uttána a nőknek h vajon hol érzékenyek a legjobban vagy akár te is irányíthatod h te hol élvezed.
2011. júl. 22. 19:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, kikötözött Bondage!
2011. júl. 22. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:

höhö :)

ezt nagyon adomm! élvezet már itt fórumozni is :)

2011. júl. 22. 20:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!