Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Tul nagy a farkam. Hol talalok olyan lanyt aki elvezne velem a szexet?
Figyelt kérdés
Oralisan nem tudnak kielegiteni,lent meg 10 masodperc utan nagyon faj nekik :( segitsetek pls2011. júl. 22. 18:21
11/24 anonim 

válasza:

Elmúltál már 22? Mert akkor nőni már nem fog.
12/24 Smartguy86 

válasza:

Lehet 15 centi is, ha nem tudsz vele bánni, nem tudod felizgatni a nőt, mielőtt beleteszed, akkor mindegy mit csinálsz, fájni fog neki... ennyi.
13/24 anonim 

válasza:

ujjazás,nyalás,tágítás,utána lassan behelyezés,és nem tövig.ennyi.gyakorlat teszi a mestert.
14/24 anonim 

válasza:

nekem 40centi hosszú és 6 centi vastag.
Üdv, Overdose.
15/24 anonim 

válasza:

Hát ha ez igaz,nem baj,az nagyon jó,hogy ilyen nagy.Nem hiszem el,hogy ez gond lehet.Bárcsak az én pasimnak is ez lenne a "gondja".Hol találsz olyan lányt?Szerintem mindenhol,ki ne élvezné veled.Szuper lesz annak a szerencsés lánynak aki majd a barátnőd lehet hidd csak el.
Na szia.
22N
16/24 anonim 

válasza:

Smartguynak igaza van. Tanuld meg használni, aztán akkor nem fog fájni a csajoknak. A nők nagyon ki tudnak tágulni. Csak fel kell izgatni őket
17/24 anonim 

válasza:

Nekem van egy ismerősöm (csapattársam) Ő még csak 18 éves, és 32 centi neki (azt nem tudom pontosan mennyire vastag, ezért nem akarok hazugságot, vagy hülyeséget írni), rengeteg k*rva elküldte, hogy nem hajlandók les*opni.
19/24 anonim 

válasza:

Nem, focizunk. :D De ezen hangosan nevettem. :D
20/24 anonim 

válasza:

Egyik csaj sem fogja élvezni veled a szexet
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!