Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akar akkor tölem valamit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akar akkor tölem valamit vagy mi? (többi lent) FONTOS

Figyelt kérdés
Van egy srác akit régebb ota ismerek és hát egy csöppet tetszik de sajnos van csaja igaz 2 hete buliból szedte fel és hát a srác azé nem ilyen.A hétvégén viszont elhívott engem buliba és ugy hogy a csaját nem akarta elhozni.Nagyon elvoltunk, tök kedves volt velem átkarolt meg táncoltunk is. a pasi 17 én meg 15
2011. júl. 22. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
akar téged ;)
2011. júl. 22. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerinted. ha ezzel a csajjal megtette azt, hogy "megcsalta".

Veled nem fogja : )?

2011. júl. 22. 18:10
 3/5 A kérdező kommentje:

jahh azt kihagytam hogy a csaja megjelent a tudta nélkül azt egy ideig mással táncoltam de aztán oda jött hozzám ....

azt valameik nap a csaj irta neki hogy szereti meg minden és ö is irta szoval én ezt már nem értem

2011. júl. 22. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:
:(
2011. júl. 22. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ferfiak vagyunk.mindig kell egy tartalek :)
2011. júl. 22. 18:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!