Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek különös bizsergést, ha ha hallom hogy valaki eszik vagy mást csinál?
Mindig bizsergést érzek, ha például a fodrász mossa a hajam, meg alsóban mikor a védőnő a hajunkat vizsgálta. De akkor is, ha fekszem az ágyamban a koleszban, és hallom hogy a szobatársam eszik, vagy matat valamit, meg akkor is mikor felmosta a szobát, meg régebben mikor egy nénit néztem az ablakból hogy a szőnyeget porolta. Ilyenkor nem érzek szexuális valamit, ez teljesen más, csak nem tudtam jobb kategóriába írni.
19/f
Tudom mire gondolsz! :D
Én is érzem ezt, ha olyan ismerős nyúl a hajamhoz vagy simít végig rajta, akivel máskülönben nem szoktunk érintkezni, de fodrásznál is meg ilyesmi. :D Olyan bizsergetős-kellemes érzés. Nem tudom mi az. :D De tudom mire gondolsz.
20L
jaj, azt a fejsimizős-mosós dolgot én is sokszor érzem. néha úgy mondanám vkinek,h csinálja és ne hagyja abba soha :D nagyon kellemes!!! :)))
h mi lehet ez,arra kíváncsi lennék én is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!