Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugnátok a mostohastestvéretekkel?
Figyelt kérdés
Egy légtérben élek egy 16 éves csajjal, aki rohadt jól néz ki, és állandóan arra gondolok, hogy megdugnám. (Apám mostani nőjének a lánya) Úgy érzem, hogy én sem vagyok neki teljesen közömbös.
Ti megdugnátok a helyemben? (F19)
2011. júl. 22. 16:50
1/11 anonim válasza:
Mint a kegyetlen játékokban haha;) Hát én max akkor nem, ha ezzel szétbaszn*m apám kapcsolatát. Egyébként ha ez nem forog kockán vagy leszarod, akkor persze.
2/11 anonim válasza:
Persze. Mélyítsd el vele a kapcsolatot XD
4/11 anonim válasza:
Igen, miért ne, nem a tesód! :D
5/11 anonim válasza:
Nem a tesód de lehet hogy az lesz.Rohadt nehéz lehet igy, hogy dögös csaj de nem szabad hozzáérj.
6/11 anonim válasza:
simán, még irigyelek is. Ha a lány is benne van, akkor meg persze. nincs köztetek semmilyen rokoni kapcsolat, csak éppen a szüleitek együtt vannak. Viszont azért ajánlatos óvatosnak lenni, mert nem tudhatod, hogy a szülök, hogy reagálnak. Akár milyen szexi az a lány is és vágyat érzel utána, inkább mondj le róla, mint hogy baj legyen belőle, esetleg apádék szakítsanak. Mégis csak az apád és azért tartsd szem előtt a boldogságát. amúgy meg azt ajánlom hajrá, sok sikert hozzá, ilyet vétek lenne kihagyni, együtt is laktok.
7/11 anonim válasza:
az előző vagyok, az előttem lévőnek igaza van, még se szabad, mert ha apádéknak komoly a kapcsolata, akkor biztos lesz gyerekük és akkor úgymond tényleg "tesók lesztek". elégé pat helyzet, hogy mi legyen. Ülj le és beszéld meg az apáddal, mint férfi a férfival. Az a baj, hogy egy dugással nem érne véget szerintem, biztos is. Ha nem fekszel le vele akkor könnyebb türtőztetni magad, mintha már megtörtént volna.
8/11 anonim válasza:
Ha apukád feleségül venni a csajt, akkor sem lenne semmi. Mostohatesód lenne, de semmi vérfertőzés, mert úgy nincs közöd hozzá. Ha te sem vagy közömbös számára, akkor HAJRÁ ;)
14L
9/11 anonim válasza:
Vérfertözés nincs, viszont testvérek lesztek, mégha mostohatestvérek is.Majd csinálhatsz neki egy gyereket is, az tök érdekes lesz.
10/11 anonim válasza:
hülye lennél kihagyni!!!!!!!!!!!! Hajrááááá
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!