Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a fiuval? Szerintetek csak kihasznal? Nem is tetszem neki, csak azert mondta, hogy belemennjek a dologba? Tik (fiuk) belemennetek ilyen dologba, minden erzelem, tetszes nelkul is?
Figyelt kérdés
Az osztalytarsam nagyon tetszett,valahogy osszejottunk egy bulin,mivel o szervezte,es magunk maradtunk ott,hagytam magam neki kiujjazni,es en is kivertem neki.Aztan naluk aludtam,es mondta tetszek neki,csakhogy vartam volna ,hogy megkerdezi,nem akarok e vele jarni,de semmi nem tortent,sot felajanlotta,hogy meg osszejohetnenk,es megismetelhetnenk a dolgokat.Egyelore azt mondtam meggondolom. 15/L2011. júl. 22. 16:27
1/8 anonim válasza:
Hülye vagy, ha belemész... Már a verésbe és ujjazásba se kellett volna belemenned.
2/8 anonim válasza:
Igen szerintem kihasznál csak! Ha valaki megtetszik neked, akkor egyből hagyod neki, hogy megujjazzon és még ki is vered neki... Szerintem nem jó ötlet, ez a megismétlés mert lehet hogy csak erre kellesz neki... De hát te tudod, hogy neked mi a jó!
3/8 anonim válasza:
ilyenek a mai fiatalok,csak ribanckodnak mert már szeretné kipróbálni érzelem nélkül akár. gratulálok neked meg aki felnevelt.
4/8 anonim válasza:
Mivel eddig meg senki nem tette meg, bevallalom, hogy en legyek a rosszfiu, aki kineveti a kerdezot:
TIK???!!!!:D:D:D KIUJJAZNI????!!!!!:D:D:D
5/8 anonim válasza:
16:41 Lájkollak ;) És a kérdésre a válasz ha legközelebb aztmondja higy verd ki neki és had ujjazzon meg akk vágd le a faszát lácfűrésszel..xDDD
6/8 anonim válasza:
*hogy....b*zmeg a röhögéstől már irni se tok.XDDDD
7/8 anonim válasza:
2. vagyok!!!
Én is 15 éves lány vagyok!!! És valahogy teljesen egyet értek a harmadikkal!!! 20 éves barátom van, 2 éve vagyunk együtt és egy éve élünk nemi életet!!! De én ezt soha nem tenném meg, hogy valakinek kiverem, akit szinte nem is ismerek, vagy lehet, hogy ismerem de semmi érzelem nincs bennünk! Én nem tartom magamat ribancnak, belátom én is korán kezdtem, de nem így kezdtem a dolgokat...
8/8 heyheyhey válasza:
tik,kiujjazni.XDDDDDDD sejtem honnan jöttél
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!