Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Próbáltam már megujjazni magam, de nem éreztem semmit. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Próbáltam zuhanyrózsával, az bevált. A kispárna nem nagyon ért semmit, és ha feldugom az ujjamat, akkor semmit sem érzek.. Rosszul csinálok valamit? =/2011. júl. 22. 14:16
1/9 anonim válasza:
és ha valaki más rakja be az ujját?
2/9 A kérdező kommentje:
Lécci normális válaszokat.. amúgy nemtudom az milyen lenne, de egyenlőre nem is akarom kipróbálni.. =)
2011. júl. 22. 14:19
3/9 anonim válasza:
úgy dugd be az ujjad hogy érje a csiklódat. mindha végigsimítanád magad ott
4/9 anonim válasza:
Először csak a csiklód simogasd a megnyálazott ujjacskáddal. Aztán amikor már elég nedves leszel a nyálad nélkül is odalenn, akkor dugd be az egyik ujjad, majd kicsit később a másikat is mellé. Pl a középső és a mutatóujjad, vagy a középső és a gyűrűsujjad.
5/9 anonim válasza:
hát akkor ez sok mindentől függ...itt van egy lehet hogy nem vagy eléggé felizgulva ahhoz ,hogy az ujjaddal csináld lehet ,hogy akkor még túl "hideg vagy" ezt sokszor megkell csinálnod ,hogy rá gyere neked mikor a jó és,hogy hogyan...(1.kommentelő voltam)
6/9 A kérdező kommentje:
köszi :) és ha párnával akarom azt hogy kell? :$
2011. júl. 22. 14:29
7/9 anonim válasza:
hát én most még nem ajánlom hogy egy egész párnát feldugj magadnak :SSS
8/9 anonim válasza:
utolsó lol :DDDDD mekkorát röhögtem :D
9/9 A kérdező kommentje:
mondjuk igen... énis szakadok x"DD
bocsi, nem párnával megujjazni magamat.. xD
2011. júl. 22. 16:01
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!