Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem furcsa ez az álláspont?
Péniszvastagság ismét, tudom, hogy unjátok de...
Hogy lehet az, hogy bár legtöbb orvosilag igazolt statisztika szerint az átlagos pénisz átmérő 3-4 cm, és másik megközelítésből nem ritka a 11-12 cm közé eső kerület, itt egyre többen azt vallják, hogy ha egy wcpapírgurigába mereven befér valaki pénisze, az már tuti nagyon vékonynak számít.
Most mérjétek le hány cm vastag egy wcpapírguriga -nálam 4, ill 4.5 között szóródnak, de ha igazak a statisztikák, akkor ezek elég erős kijelentések. Vagy csak parasztvakítás lenne az összes ilyen kimutatás, és akinek még épp belefér, már átlagosnál vékonyabb pénisszel rendelkezik?
Van barátnőd?Azzal foglalkozzál!
Nincs?Akkor szerezz magadnak egyet!!
Igen, van barátnőm, de amiért kísért ez az egész továbbra is, mert én voltam, ill vagyok neki az első. Így neki, ha ceruzavastagságú lenne, is elég lenne, mivel abból indulna ki, hogy az a normális... Elötte egy lánnyal voltam, de az meg más felől volt problémás eset, másrészt még én is gyakorló voltam, így 5 cm vastag pénisszel sem tudtam volna valami nagy örömöt okozni neki -bár akkor nagyobb önbizalommal áltam volna a dologhoz, és más lett volna a helyzet.
Mikor elsőre nem nevetett ki, ill nem döbbent le, nagyon megnyugodtam, hogy nincs baj a méretemmel, aztán hamar jött a mostani barátnőm, és ilyeneket olvasva elgondolkodom, hogy még is jól gondoltam, és túl vékony a péniszem. Igaz, azelött a hosszával nem voltam kibékülve, aztán az kb az elfogadható kategória alján van, de a vastagság állítólag amúgy is sokkal jobban számít. ezért kezdtem el újra ezen parázni.
Okés, hogy nem lehet mindenkinek 5-6 cm vastag, de az ember ilyenkor arra gondol, hogy ezek szerint rajtam kívül mindenkinek legalább olyan vastag, hogy nem fér bele egy wcpapírgurigába? -lehet, hogy ezért nincs hüvelyi orgazmusa a barátnőmnek?
Ha már 10 lánnyal lettem volna hüvelyi orgazmust okozva, és elismerő szavakat, ill pillantásokat bezsebelve tőlük, akkor az sem érdekelne, ha az enyémnél minden elöttem levő partnerének nagyobb lett volna, de ez a stabilitásom nincs meg.
ma 14:33!
Hát a wcpapírgurigába nekem se fér bele. A vastagságát még nem mértem amúgy...
Hát sok boldogságot kedves hatodik válaszoló! :D
Majd küldjetek képet a nászútról!
Amúgy tudom, hogy bizarr kérés kissé, de várom a további kísérletek eredményeit is, hogy kinek fér bele, és kinek nem... :D
Kérdező!
Csak úgy kíváncsiságból neked milyen vastag? És hogyan mérted le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!