Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hamar benedvesedek mikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamar benedvesedek mikor a barátommal vagyok. Ha arra fog kerülni a sor h kinyal, akkor nem fog ettől undorodni?

Figyelt kérdés

tényleg hamar, és eléggé rendesen... nemtudom h a pasik mit szólnak az ilyenhez... a válaszokat előre köszi:)

16L

2011. júl. 22. 13:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem bejön ha a csaj nedves
2011. júl. 22. 13:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, de mindenki magából indul ki.

én nem undorodnék sőtt, szerintem a féfiak többsége nem

2011. júl. 22. 14:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasi normális akkor biztos h tetszik neki pláne h már az elött nedves h benyúlt volna.
2011. júl. 22. 14:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ettől undorodna, akkor a vele lenne probléma. A punci nedvesen jó...
2011. júl. 22. 14:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben a hüvelynyílásod felett nyal(rengeteg izgatható terület),akkor max a nyelve hegye éri a puncizaftot,akár csoboghat is belőled,nem fogja zavarni,mert jobb esetben lefele folyik,nem felfele.Tudni kell nyalni,ha még kezdő,akkor jó adag kortyolgatás vár rá..,de ezt bízd rá,ne agyalj ezen,mert így nem tudsz ellazulni.Ő sem fog azon agyalni,hogy te hány dl g%cit nyeltél le éppen..Bocsi a megfogalmazásért.
2011. júl. 22. 14:07
 6/13 A kérdező kommentje:
ő is kezdő lenne, de nem tudom elképzelni mit szólna hozzá... vagy furán nézne e rám, hogy ilyenek a reakcóim...ha tehetném megkímélném attól a sok 'izétól:D de ezekszerint ez van ezt kell szeretni:D
2011. júl. 22. 14:10
 7/13 anonim ***** válasza:
nem kell őt kímélni sőt az a jo ha van. Attol csak ő is felizgul
2011. júl. 22. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy meg 16/l? És már aktív nemi élettel méghozzá orálisan meg minden, kicsit durva nem?

Amugy második komentelő vagyok

2011. júl. 22. 14:12
 9/13 A kérdező kommentje:
igen 16 l,több mint 1 éve van abrátom, és sehol nem járunk, viszont már pár hónap után kinyalt volna, és erre vár régóta... a nyár meg itt van előttünk, ki akarnám használni ezt az alkalmat ha egyszer már én is vágynék rá, pluszba meg odavagyunk egymásért. én nem látom akadályát, csak szerintem nem árt egy kis informálódás:) amúgy köszi az eddigi válaszokat:)
2011. júl. 22. 14:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A punci nedvesedése (tehát a hüvelyváladék) ugyanaz a nőknél, mint az erekció a férfiaknál: a szexuális izgalom jele.

Ennek tudata (tehát hogy a másik fél felizgult) pszichésen csak még inkább megerősíti a kéjvágyat (a nedvesedést/merevedést). Minden ember örül, ha azt látja, hogy a társa vágyik rá.

2011. júl. 22. 14:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!