Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek szexnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek szexnél technika vagy méret?

Figyelt kérdés

szexnél technika vagy méret ?

nem kell pi**aságokat irni

2011. júl. 22. 13:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
xD
2011. júl. 22. 14:04
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
a kicsi az 14 cm alatti kb
2011. júl. 22. 14:04
 13/25 anonim ***** válasza:
Technika+15 felett
2011. júl. 22. 14:20
 14/25 anonim ***** válasza:

Na, de honnan tudod, hogy ez "csak 14, és ez már elérte a 15-öt?

Egy kíváncsi 14 centis farkú fiú...

2011. júl. 22. 14:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj , nekem volt már olyan barátom akinek több mint 20centi volt!! és nagyon vastag, és volt olyan akinek úgy 17cm

A 20as elment kb 2perc után, az idő alatt sem éreztem semmit, max h szétszakadok , a "kissebbel" pedig olyan jókat szexeltem , hogy hmmm :D

2011. júl. 22. 14:40
 16/25 anonim ***** válasza:
14:37 A nőknél mindig van centi! Nem tudtad?
2011. júl. 22. 14:47
 17/25 anonim ***** válasza:

Jah, igen... Azért érdekes az az eset amikor a hölgy arról mesél a barátnőinek, hogy pont 1 cm-rel volt rövidebb még a minimumánál is... :D

Amúgy érthető a 15 cm-res lélektani határ, mert akkor már ha 14, akkor miért pont 14, és miért nem jó a 13cm, meg a 12, de azért furcsálom továbbra is, hogy valaki pontosan centiben meghatározott minimum értéket tud írni.

2011. júl. 22. 14:57
 18/25 A kérdező kommentje:
eggyetértve :D
2011. júl. 22. 22:18
 19/25 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy mindkettő számít. Megtanulhatod kívülről a teljes Kámaszútrát, de ha csak egy 10 centis kukid van hozzá, akkor sajnálatos módon sosem fogod tudni a tanultakat a gyakorlatban kamatoztatni. Hasonlóan természetesen az is igaz, hogy lehet 20 centis farkad, de ha egy csöpp érzéked sincs a használatához, akkor inkább fájdalmat fogsz okozni vele, mint élvezetet.

Bizonyos határok között az egyik téren felmerülő hiányosságot persze lehet kompenzálni a másikkal. Tehát ha néhány centivel az átlag alatti pénisszel rendelkezel, azt ügyességgel és kitartó munkával ellensúlyozhatod. Illetve egy 12 centis meg egy 18 centis az ágyban egyformán béna pasi közül azért egyértelműen az utóbbi fog győzni, ha már mindenképpen választani kell.

2011. júl. 24. 03:36
 20/25 anonim ***** válasza:

Ismét a 14 cm-res péniszű válaszoló vagyok.

Utolsó! -te lány vagy?

Egyébként ehhez a válaszhoz is fontos odaírni, hogy "szerintem", vagy "nálam", mint ahogy ezt akkor is leírom, ha valaki lehülyézve a kérdezőt, azt mondja, hogy "hát hányszor mondjuk még, hogy nem a méret a lényeg!"

Fontos, hogy mindenki csak a maga nevében beszéljen, de lehet, hogy van aki ezzel sem ért egyet.

24/f

2011. júl. 24. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!