Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenki mondja h így az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki mondja h így az anális szex meg úgy h mien rossz. De amikor kicsik voltunk a saját anyánk dugta fel a fenekünke a kúpot NEM? WTF

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyád nem kérdezte meg,hogy ez jó-e neked...
2011. júl. 22. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És élvezted?
2011. júl. 22. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kúp meg a farok közt van kis különbség? nem?
2011. júl. 22. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És? Te utána verted rá a farkad, vagy mi? Vagy jó érzés volt egyáltalán? Én tudom, hogy nem, mert nemrég is kellett sajnos kúpot használnom (mivel hánytam és orálisan nem lehetett gyógyszert adni). Szóval abszolút nem értem mi az összefüggés szerinted..
2011. júl. 22. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

egy kúp és egy pénisz mérete között azért van különbség.

és a kisgyerek is ordítva sír mikor kúpot raknak neki.

2011. júl. 22. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csezdmeg, neked a kúp jó volt???? :O
2011. júl. 22. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Vpgre egy kicsit fel sikerült vidítani egy kérdéssel. :)

Egyébként egy haverommal elkezdtük kidolgozni a teljes végbélkúp rendszer ideológiáját. A lényeg, hogy a lehető legtöbb dolog elérhető legyen a hagyományos orális, vagy egyéb úton a szervezetbejuttatandó módszer helyett. Így végbélkúp formában ihatnánk a sört, fogyaszthatnánk az ételt, természetesen az összes gyógyszert, végül már nevetni is csak végbélkúp formájában lenne szabad.

végül már értelmetlenné válna az a fülünknek oly kedves narrátori hang, amely jelenleg csupán néhány orvosság reklámja után rebegi el, hogy "gyermekek részére már végbélkúp formában is kapható"...

Csatlakozz!!!

2011. júl. 22. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Na és anyukád a banán nagyságú kúpot ki-be tologatta percekig?
2011. júl. 23. 21:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!