Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám felizgatni a barátnômet? Nem olyan válaszokat kérek h faxal.
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 13:17
1/14 anonim válasza:
Mégis hogyan izgatna fel akárkit is a fax? Hiszen az csak egy papír ahogy átmegy egy masinán..
2/14 bonesmith válasza:
Mond neki, hogy trippered van!! az tuti beválik :D :D
3/14 anonim válasza:
sztem, h állandóan széthagyod a dolgaidat a lakásban arra ugrik. :-)
4/14 anonim válasza:
mindenképp megihtt helyen. a tapitól én is felizgulok, de szigorúan csak ha a barátom csinálja!
5/14 anonim válasza:
Nállam egy kellemes maszírozás mindig bejon még ha nincs is kedvem épp a szexhez. Használj testápolot és azzal kend be a hátát, simogasd szépen lassan amikor látod h élvezi akkor már johet a melle a feneke és is így végűl a bugyi is lekerűl :D
6/14 anonim válasza:
"Nem olyan válaszokat kérek h faxal."
Szóval neked nincs. Mi lett vele? Anélkül születtél?
7/14 anonim válasza:
Faxal...XDXDXD
Húú apám vannak gondok...xD:D
8/14 anonim válasza:
Én az elsőn röhögök már 10 perce. Naaagyon jóóóó :D :D :D
9/14 anonim válasza:
,,Szia bébi. Vettem 2 jegyet SP koncertre."
Arra a csajok tuti beindulnak XD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!