Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Den2000 kérdése:
Valami jó mű pina? én nem tudok semmit.
Figyelt kérdés
nincs itthon senki és recskázok de valami jobb kéne!2011. júl. 22. 11:13
11/16 anonim válasza:
Vájd ki egy tök vagy egy cukkini belsejét, tegyél bele zacskót és síkosítót. XD
12/16 anonim válasza:
Fújj, itt vannak akik nagyon kenik...
13/16 anonim válasza:
Elektromos maszirozó gép! Ha van otthon ilyen, az csodákra képes. Aki még nem próbálta, nem tudja mit hagy ki. Én azt szoktam használni, ha nincsenek itthon. De sajnos olyan nagyon ritkán van.
25 F
14/16 anonim válasza:
utolsó: keresnél már magadnak egy csajt te recskagép
15/16 anonim válasza:
Te is keress magadnak, addig fogd be! Mindenkinek nem lehet nője, addig meg valamit kell csinálni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!