Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges az, hogy beleszeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy beleszerettem egy leszbikus lányba? 19L

Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem mostanában.Régebb óta ismerek egy leszbikus, kicsit fiús lányt és mostanában egyre többet találkoztunk és azóta nem tudom kiverni a fejemből.Jelenleg nincsen barátom,de már voltam több férfivel is együtt és még sohasem éreztem ilyet lány iránt.Valaki volt már hasonló helyzetbe? Nyugtassatok meg,hogy nem lettem leszbikus :S
2011. júl. 22. 06:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy leszbikus, csak kíváncsi.
2011. júl. 22. 07:17
 2/6 anonim ***** válasza:

nem lezbi,hanem bi vagy

ez a kíváncsiság normális

de ha férfiak lennétek idézek pár várható választ

"homár"

"k.cs.g homár"

"b.zeráns f.sz"

"te nem bi hanem b.zi vagy"

2011. júl. 22. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy leszbikus. Nekem van biszexuális ismerősöm, és volt egy idő, amikor nekem is tök jól esett, hogy poénosan megjegyzéseket tesz, ettől még vőlegényem van. :)
2011. júl. 22. 07:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Teeee egy abreált leszbikus here vagy...
2011. júl. 22. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Vszinüleg hiányzik mostanában neked egy kis szex. Ilyenkor a gondolatok könnyebben mennek olyan irányban is ami nem a sajátod alapjábanvéve. Nem gond.
2011. júl. 22. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy biszexuális vagy, ezt itt senki sem tudja megmondani neked biztosra.. csak te tudhatod. Lehet, hogy még nem tudod, de majd idővel rájössz. Ne stresszelj annyira ezen, lehet, hogy csak kiváncsi vagy.. sok lánnyal előfordul.
2011. júl. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!