Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz felfogni hogy nincs túl nagy pénisz? Tapasztalan lány és férfi az van. És a kicsi nem az igazi? És a nők fele csak szimplán nem ragaszkodik hozzá hogy (igazán) jó legyen a közösülés is. (A szerelem az más. )
Hadd találjam ki, neked is túl nagy.
Hehe.
És itt mi volt a kérdés?
Mert nekem úgy tűnik, csak a weboldaladat reklámozod.
Húzz a pics@ba.
Elég béna cikk dedósan van megfogalmazva.Fura,hogy a harmonet-ről lett átvéve nem tudtam,hogy ott is ilyen baromságok vannak.
Akkor értékelem az eddigi működésedet.
Kiírsz ide egy értelmezhetetlen zavaros kérdést,elolvastatsz velem egy számomra teljesen érdektelen cikket egy olyan témáról ami itt ezerszer lerágott csont és már mindenki Qrvára unja.
Ezért kár volt.
Egyébként a témához is hozzászólva:van olyan,hogy túl nagy méret 30 centi felett már biztosan zavaró lehet szerencsére ilyennel még nem találkoztam.Szerintem 25 centinél nem kell nagyobb:DDD
Miért nehéz felfogni hogy nincs túl nagy pénisz?
Tapasztalan lány és férfi az van csak. - Ennyi.
És a kicsi nem az igazi, ezt felfogni miért nehéz?
A cikk csak a hitetlenkedő és kötözködő marhák ellen van ott.
Ha valaki tudja jól. Annak felesleges elolvasnia.
De miért roppant nehéz felfogni hogy nincs túl nagy pénisz?
Az a probléma hogy megy a hazugság hogy van túl nagy.
Lehet könnyen száz bármilyen nőt találni aki tudja hogy nincs.
Én a hazugság ellen tiltakozom.
És van két kérdésem:
De miért roppant nehéz felfogni hogy nincs túl nagy pénisz?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!